torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 12; yläkerran wc/kylpyhuone2008 ja 2013

2008 ja 2013

Yläkertaan oli rakennettu pieni vessa 1980-luvun rempassa. Mintunvihreä pytty, muovimattoa seinäpintoina ja tilaa sen verran, että mahataudin iskiessä pystyi pytyltä käsin oksentamaan lavuaariin. Me hiukan laajensimme sitä, että mahtui suihkukin. Sitä on todennäköisesti tulevaisuudessa kahdelle suihkutilallekin käyttöä, kun lapset kasvavat. Vessan läpi pääsee Hra Kuopuksen huoneeseen. Kaksi sisäänkäyntiä on ollut ihan hauska ja käytännöllinenkin ratkaisu. 


Meidän väriset (silloisen maun mukaan) kaakelit löytyivät ALE-laarista. Suihkunurkkaan piti tulla alunperin kaappi, muttei olisi mahtunut kunnolla. Allaskaapiksi ostettiin alunperin Ikeasta alesta liian jyhkeä systeemi ja sille kaveriksi korkea kaappi, olivat liian isot. Onneksi saatiin myytyä eteenpäin. Saman sarjan peili jäi. Keittiötukusta löytyi mieleinen kaappikokonaisuus. Toistaiseksi laatikoita tarvitaan vähän, mutta eiköhän niihinkin ilmaannu muutaman vuoden päästä purkkia ja purnukkaa! Omat kosmetiikkatuotteeni yms ovat alakerran kylppärissä ja pysyvät siellä jatkossakin, koska aikaisin töihin lähtevänä en voisi kolistella yläkerran kylppärissä. 
2 kommenttia:

 1. Tässä huomaa hyvin, että miten on erilaisia makuja. Mähän olisin tuon mintunvärisen kammotuksen halunnut säilyttää ja laittaa uuteen kylppäriinkin :D Se on niin kamala, että on jo ihana.

  Hyvä, että laitoitte samalla suihkun ja lisätilaa. On käytönnöllinen ratkaisu, kun on useampi asukas.

  Meilläkin muuten tuli hutihankinta wc-kalusteissa. On yhdet ylimääräiset Tyynelän pajan nurkassa. Kun saisi vaan myytyä. Laitkoitko Huuto.netiiin vai mihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, olen unohtanut vastata tähän, pahoitteluni!

   Juu, toisaalta se mintunvärinen olisi ollut hauska juttu, jonka ympärille rakentaa uuden kylppärin värimaailma. Mutta siis en niin ajatellut silloin taannoin! Suunnittelin laittavani siihen kasvamaan kesällä jotain köynnöstävää, kuten krassia. En saanut aikaiseksi yhtenäkään kesänä. Tänä vuonna se piti viedä läheiselle kirppikselle, mutta kas kummaa kun jäi lojumaan syksyn tullenkin vielä pihalle. Sisälle jäänyt sadevesi jäätyi ja poks, pönttö halkesi :( Se siitä sitten!

   Meillä kävi hyvä tuuri epäsopivien kalusteiden kanssa; korkea kaappi lähti kälylle ja allaskaappi altaineen päivineen tuttavaperheeseen... lojuttuaan tosin muutaman vuoden autotallissa.

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!