tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kehtuuttaa
Kesänuha kimpussani. Taas. Tai siltä ainakin tuntuu. Juurihan se kesäkuun alussa yritti. Ei tällä helteellä viitsisi sairastaa. Tai ei kai millään kelillä. En syönyt kunnon lounasta, tulin kaupan kautta kotiin ja tiedätte tuloksen. Ostin kyllä paljon vihanneksia, mutta jostain syystä tuhosin puoli pakettia juustonmakuisia riisikakkuja. Lapset haluavat uimaan, punaherukat huutavat pensaissa ja mie haluaisin vain maata. Ja kuitenkin kaikki on hyvin.

3 kommenttia:

 1. Piiiiiitkät pätkät kävin lukemassa hyviä kirjoituksiasi ja katselemassa kauniita kuviasi. Ihanaa, kun pidät tätä! (vaikka laiska kommentoimaan olenkin)
  Huspois kesäflunssa! Lahjo mies tekemään sulle kunnon vitamiinisalaatti? :) Suosittelen muuten ostamaan tuoretta inkivääriä, raastamaan sitä n.puoli ruokalusikallista mukilliseen höyryävää vettä, hauduta, lisää hunajaa tms. ja nauti! Se on tehonnut monella alkavaan flunssailuun.
  Halaus!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaisa! Mies on töissä, joten jääpi salaatin väsäämiset itelleni ;)! Muorin jäljiltä löytyikin pakastimesta pala inkivääriä, jota nyt ohjeesi mukaan nautin. Nenä niiskuttaa ja kurkku on karhea, eli ihan tuo tauti on jo päällä. No josko se helpottais...

  VastaaPoista
 3. Minuakin on kehtuuttanut koko viikon. Ensi viikolla kesäloma loppuu, ja se jaksaa kehtuuttaa lisää. Toivottavasti kesäflunssa jättää sinut pian! Paranemistoivotuksia :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!