tiistai 20. heinäkuuta 2010

Huhhei!


Rokattu on! Hieno reissu! Juuri sitä kaikkea mitä edellä luettelinkin. Totaalinen irtiotto arkeen. Eilisen Hesarissa olleessa Ilosaarirock-artikkelissa sanottiin hyvin (suunnilleen näin); "Festarit ovat poikkeustila. Poikkeustila, jossa joukko ihmisiä matkustaa arjen loppuessa toiselle puolelle maata tekemään ei mitään, ja tekemään kaikkea semmoista mitä ei muuten tee". Meillä tuohon viimeksi mainittuun kuului mm Isännän kauan haaveilema benji-hyppy!!!! Kuvaajana huusin varmaan kaikkien sunnuntain hyppääjien puolesta! Musiikkitarjonta oli monipuolinen, itselle parhaat säväykset taisivat löytyä sunnuntaipäivän auringossa Rentolavan rantatunnelmissa, jossa soi mm reggaedisko sekä serbialainen puhallinorkesteri :)!!!

Arkeen palauduttiin eilen... tai niin, illalla kotiuduttiin ja lomalaiset jäivät tänään aamulla nukkumaan... Työpäivä imaisi mukaansa niin, että eipä enää muistanut olleensa neljä päivää poissa. Pihalla marjat alkavat kypsyä, yrttiamme rehottaa ja Lobeliat valtaavat Pelargonioilta tilaa. Pilvistä mutta lämmintä. En viitsisi tehdä mitään. Ruokaa kuitenkin lapsille. Itselle tekisi salaattilinja hyvää... ja lenkki. Jos huomenna alkaisi taas paremman elämän!

2 kommenttia:

  1. Kivoja tunnelmia taas!Ja yhdyn kokkaus"laiskuuteen" meillä vaan lapset syö erilaisia puuroja kun mamma popsii salaattejaa.Nyt Mies myös lomalla joten joku lämmin Ruoka pitää olla kerran päivässä:)onneksi mulla enää viikko lomaa jäljellä...tykkään kuvistasi Mie Ite!

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos, kuvien valinta on välillä päänvaiva, kun olis paljonkin tarjokkaita. Kuvaan kesäisin aika lailla, mutta ankara tuomari olen kuvilleni! Joskus postaus syntyy kuvasta, mutta useinmiten ensin tekstiaatos ja sitten kuvat. Tai milloin mitenkin... ei mitään logiikkaa kai kuitenkaan :D.

    Lenkille sain itseni tänään, ja hyvää se teki kuten tiedossa oli.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!