maanantai 12. heinäkuuta 2010

KaunistuksiaMelkein naapurissa on Emmaus- kirpputori, jossa tulee käytyä liian harvoin. Lauantaina menin katsastamaan astiavalikoimaa, ensisijaisesti tulevaa kesäkeittiötä varten. Ihania lautasia sieltä löytyikin, niin kivoja että voisihan noita vaikka käyttää sisälläkin. Kaksi karahvia suorastaan huutelivat päästäkseen mukaani, ja kuinka kauniita ne ovatkaan pari viikkoa sitten Forssan Ehtootorilta löytämäni maljan kanssa yhdessä. Tarjotin oli siisti kuin mikä, ja ruusuinen emalikulhokin kunnossa. Näiden lisäksi matkaan tarttuivat kasvunvarasandaalit Hra Kuopukselle ja huivi itselleni. Kaikki yhteensä 12,50e. Kirppiskierrokseni ovat olleet satunnaisia viime aikoina, vaikka enemmän kuin mielelläni niitä harrastaisin. Täytynee elvyttää tämäkin homma :) !

4 kommenttia:

 1. Nättejä ja huokeita löytöjä! Kirppistely on ihastuttavaa. Tosin olen väkisin opetellut hieman himmaamaan keräilyä viimeaikoina; rompepäivilläkin tein vain 3 ostosta. Pakko kun tila loppuu ;)

  VastaaPoista
 2. Hei Thilda ja kiva kun kommentoit! Juu, kirppistely on kivaa, mutta sama juttu; tila tulee vastaan! Pitäisi taas muistaa laittaa kotoakin tavaraa kiertoon! Usein mietin jotain ostaessani, että tarvitsenko oikeasti... mutta josko yrittäisi pitää sitä periaatetta, että haalii ympärilleen vain kauniita ja silmää miellyttäviä esineitä. Ei kaiken tarvitse olla käyttötavarana tarpeellista...

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömiä löytöjä ja hinnankiro ei noita kyllä vaivannut. Mun naapurikirpparilta ei tavaraa ihan tuohon hintaan tahdo irrota...

  VastaaPoista
 4. Tuo Emmaus on auki joka toinen vko, ke ja la. Enkä koskaan meinaa muistaa, että parillinen vai pariton viikko. Tänään juoksin ohi siitä, ja totesin, että pariton viikko :). Siellä on ihan hirmusti tavaraa, aika ajoin erihyviä löytöjä, mm 50-luvun nojatuoli 15eurolla! (Kunnostusta odotellut kaksi vuotta :) )

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!