perjantai 23. heinäkuuta 2010

Tänään


ei sanoja tällä kertaa enempää kuin otsikot ja tämä... ehkä liika sekin.

7 kommenttia:

 1. Tiedätkö, seisoin viisi minuuttia sitten parvekkeella ja katsoin vaaleanpunaiseksi värjääntyvää taivaanrantaa -sanattomana. Sitten harmittelin, ettei tuossa meidän digikamerassa ole tehoja tuon hetken taltioimiseen. Upeita kuvia sinulla nuo!!!

  VastaaPoista
 2. :)Kiitos! Mie taas oon harva se ilta tuolla pihalla tänä kesänä auringonlaskuja ikuistellut. Ihan vaan kikkailen kameran kanssa, testaan eri säätöjä joka kerta, muistamatta seuraavalla kerralla miten olis paras. Otan monta monituista kuvaa, ja aina joku onnistuu :)!

  VastaaPoista
 3. Jestas, tännehän on tullut tarinoita ja kuvia sitten mahdottomasti! Ahkera kirjoittaja on ollut Hän! Tais olla siun juttu:). Palattava joskus ajan kanssa, see juu. Taivas on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Hei AW <3!!! juu, kyllä tätä kohtalaisella aktiivisuudella on tullut harrastettua :)

  VastaaPoista
 5. Onko sulla joku oikein järkkärikamera vai ihan digipokkari, kuvat on kyllä upeita!

  -Susa-

  VastaaPoista
 6. :) Anonyymi-Susa, kiitos! Mulla on Canon Power Shot A620, 7.1 megapikseliä jne. Ihan siis digikamera, muttei pokkarikaan...

  VastaaPoista
 7. Pitäisköhän mun jotenkin kirjautua kun meitä on täällä kaksi Susaa... ja siis ahkerasti käyn täällä lueskelemassa :-) Ehkä pitää itsekin joskus tota kuvaamista kokeilla.

  Olisin halunnut alkaa pitää omaa blogia silloin vuosi sitten, aiheena lähinnä lapsiperheen elämä remontin ja ruuhkavuosien keskellä mutta tuo mies on niin varovainen ettei suostunut siihen... Mutta kirjoita sinä niin minä luen! Ja kohtahan me taas jo nähdäänkin ;-)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!