perjantai 30. heinäkuuta 2010

KaikenlaistaLopultakin alkaa jäähtyä. Edelleen tykkään kyllä helteestä, mutta en silloin kun on oltava töissä. Ukkonen riepotti eilen täälläkin, meni ihan juuri meidän ylitsemme. Taivas oli upea. Yritin saada edes yhden salaman kuvaan, mutta eihän se nyt niin helppo juttu ollut :)!

Tänään ostettiin Neidille koulureppu ja laitatettiin korvakorut. Isoja etappeja molemmat. Korvisasia tuli päätettyä aika äkkiä, kun Neiti niiden perään alkoi alkuviikosta kysellä. Reipas ja rohkea oli. Nyt sitten odottaa, että saisi vaihtaa hoitokorut joihinkin muihin :)! Luulenpa, että huomenna äidin korulipas tutkitaan tarkasti...

Olen käynyt kesäkuvia koneelta läpi. Aika urakka. Itse asiassa meillä on kolmen vuoden kuvat koneella, en ole sitten syksyn 2007 teettänyt paperikuviksi yhtään digikuvaa... huh. Ja kun kuitenkin niitä olisi niin kiva katsella albumeistakin.

Löysin tässä yksi ilta tämän Bloggerin lisäominaisuudet ulkoasun muokkauksen suhteen. Tai siis löysin semmosia kohtia, joita en aiemmin ollut huomannut. Kikkailin tunnin jos toisenkin pääsemättä mieleiseen lopputulokseen. Jotenkin haluaisin tätä muokata, mutta en oikein osannut päättää miten. Vaihtoehtoja on kai liikaa!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttava kuva tummanpuhuvasta ukkostaivaasta!

    Oi, suuria etappeja pienen elämässä niin korvikset kuin repun ostot:)

    VastaaPoista
  2. Ukkoskuvassa näkyy sitten olevan pieni pala räystäslautaakin :) heh, just sen verran, että omaan silmään osui heti. Jäi näköjään rajaamatta :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!