tiistai 27. syyskuuta 2011

Huhuu, onko täällä kettään muita???!!!
Vaikka pidänkin tätä blogia ensisijaisesti itseäni varten, niin kommentteja on aina mukava saada. Käydä jonkinasteista vuoropuheluakin joskus toisten kanssa. Ihmettelen "hiljaisuutta" täällä... en suinkaan oleta, että kaikki postaukseni herättäisivät ajatuksia, saati sitten kommentteja. Mutta ihmeen hiljaista täällä kyllä on ollut.

Viikon luetuista aiheista näen, että joku täällä käy (ja toki tiedän vakituisia kävijiöitä olevan liveystävissäkin). Kesäkeittiöpostaus on ollut ykkösaiheena jo kuukausitolkulla, mutta saanut vain pari kommenttia kommentin. Tietysti sen ovat löytäneet googlettamalla kesäkeittiön ohjeita tms hakiessaan aiheesta kiinnostuneet. Eivät ehkä blogeista ja kommentoinnista kiinnostuneet.

Kunhan ihmettelen.


6 kommenttia:

  1. No mää ainakin käyn ja kommentoinkin aika usein ;D

    VastaaPoista
  2. Susa, mie tiiän sen :). Kiitos siitä! Pakko oli alkaa huudella...

    VastaaPoista
  3. Miekin käyn. Mie olen samanlainen mie ite. :)
    Sopiva, kaunis kuva tähän postaukseen.

    VastaaPoista
  4. Huhuu itsellesi ;)
    Juu ei näiden kommenttien perään kannata haikailla, kyllä me täällä ollaan ja luetaan. Laita latauslaskuri tänne, niin se kertoo kivasti, että lukijoita on , vaikka kommentteja ei olekaan. Itse ainakin seurailen kävijämäärää laskurista. Ihanaa syksyä sinulle !

    VastaaPoista
  5. Hanna ja wihtori, kiva kuulla että käytte :)! Ja tokihan vakituisina lukijoina olettekin.

    Mulla oli jossain vaiheessa jonkinlainen laskuri, mutta se sekosi ja poistin. Täynee hommata uudestaan.

    Ja kiitos Hanna kuvan kehuista. Wihtori, ihanaa syksyä Sinullekin.

    VastaaPoista
  6. miekin silloin tällöin käyn, ja välillä yritän kommentoidakin.. :)

    Kävijälaskureissa on se huono puoli, että ne laskee ne satunnaisetkin paikalla pyörähtäjät jotka ovat "vahingossa" eksyneet blogiin, ja sulla kun on avoin, julkinen blogi niin sellaisia mainitsemiasi "googlen kautta" pistäytyviä voi olla paljonkin. Tai sitten jos yksi ja sama kävijä lukee vaikkapa vanhoja kirjoituksia (klikkailee tunnisteita jne) niin jotkut laskurit laskevat nekin käynneiksi. Näiden myötä voi lisääntyä entisestään se sellainen olo, että taas on noin monta käynyt päivän aikana, mutta ei yhtään kommenttia..? Mulla on ainakin kokemusta tälläisestä, joten siksi mie en laskurin puolesta puhu.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!