lauantai 2. huhtikuuta 2011

1v 1kk = arvontaa pukkaa






No niin. Kun tässä itselläni on ollut niin turkasen hyvä arpaonni näissä blogimaailman arpajaisissa, niin tokihan haluan jakaa riemua! Tänään tämä pikkuinen blogini täyttää siis 1v 1kk ja olen jo lupaillut aiemmin jotain kehitellä "vuosikkaan" kunniaksi. Mutta kun olen luonteeltani ajoittain hyvinkin paha jahkaaja, kesti kotvasen ennen kuin päätin sitten mitä palkinnoksi laitan. Koska lukeminen on yksi lempiharrastuksiani, ja selkeästi blogimaailman kautta lisääntynyt, päädyin kirjapalkintoihin. Purin nimittäin sitä kirjalaatikkoa, jonka jo aikaa sitten kannoin pihatuvasta sisälle. Kirjat olivat onneksi kunnossa, vaikka pelkäsin niiden kosteassa olosta suuttuneen. Muutama oli vähän taipunut, mutta eivätköhän oikene kuivassa ja lämpimässä. 

Niin, sieltä laatikosta sitten tuli vastaan muutamia sellaisia kirjoja, joita en halua säilyttää itselläni. Joku on luettu, mutta ei ole tunnesidettä jonka takia säilyttäisin, joku on lukematta syystä tai toisesta. Joten seuraavasta listasta saapi sitten arvonnan voittaja valita itselleen mieleisen ja kirjan kaveriksi lähtee Clipperin Rasberry leaf-teetä (kirjapinon päällä tuossa kuvassa). Olen itse kovasti tykästynyt erityisesti Clipperin kookos-appelsiiniteehen, mutta kaikki paketit ovat kauniita ja maut kuulostavat houkuttelevilta. Ja kaiken päälle ovat luomuja ja reiluja! 

Hihii, vähän tämä nyt jänskättää, onnistuukos tämä.... Arvontaan osallistut yhdellä arvalla jättämällä kommentin. Kuulisin mielelläni myös mistä tänne blogiini päädyit ja jos useammin käyt, niin miksi viihdyt? Tällä yritän houkutella niitä mahdollisia hiljaisempia kävijöitäkin kommentoimaan :)! Jos Sinulla itselläsi on blogi, niin toisen arvan saat linkittämällä arpajaiseni sinne. Arvonta päättyy kahden viikon kuluttua eli lauantaina 16.4.2011.

Palkintokirjalista tässä:

Lisa Scottoline: Koston hinta
Judith Lennox: Jäljet rantahiekassa
Johanna Sinisalo: Ennen päivänlaskua ei voi
Thomas Harris: Hannibal
Kajsa Ingemarsson: Keltaisten sitruunoiden ravintola
Anthony Bourdain: Kitchen Confidential, mestarikokin tunnustuksia (pokkari)
Joanne Harris: Kesäviiniä (pokkari)

P.S. Unohdin aivan tyystin, että palkintoon kuuluu vielä hedelmä smoothie kasvonaamio :)! Kävelin eilen naamiopaketti kädessäni kirjojen ääreen, ja unohdin sen sinne kun aloin tätä postausta tehdä. Ajatukseni oli kuitenkin seuraava; voittaja saa lukea valitsemaansa kirjaa kasvonaamio kasvoilla, vadelmateetä hörppien!

33 kommenttia:

  1. No tottahn mie osallistun ja ihan heti kahdella arvalla ;)

    Päädyin tänne Kaisan vinkkauksesta ja käyn täällä, koska pidän jutuistasi ♥

    ps: Appelsiini JA kookosta samassa teessä, nam, sen on pakko olla hyvää!!

    VastaaPoista
  2. Osallistun kahdella. Mitenkähän tänne päädyin? Luulen, että huomasin sinut Susan blogissa ja nimimerkki Mie ite alkoi houkuttaa - oli pakko tulla katsomaan, että onko täällä joku ihanasta Pohjois-Karjalasta, kun tuollaisella nimimerkillä kirjoittelloo. :) :)

    VastaaPoista
  3. Osallistun yhdellä arvalla, itsellä ei blogia. Tykkään käydä lukemassa näitä juttuja täällä... Ihanaa kevättä! :) aa.kallio(a)luukku.com

    VastaaPoista
  4. Heheii, miekin osallistun! :D Yhdellä arvalla vaikka, ja täällä käyn tietenkin siksi, että pysyn kärryillä rakkaan isosiskoni ajatuksista! ;o) <3

    VastaaPoista
  5. Ensimmäistä kertaa täällä, Lumiomenan luota löysin! Yhdellä arvalla osallistun, Clipperin teet ovat ihania sekä makujen että pakkausten puolesta :)

    VastaaPoista
  6. Ihana arvonta! Blogiisi päädyin Lumiomena-blogin kautta. Osallistun kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  7. Heipsis!

    Eksyin tänne Lumiomenan blogin kautta ja aloin oitis lukijaksesi. Ihana palkinto (kasvonaamio! jei!). Mukana ollaan ja toivon arpaonnea!

    Rintamamiestalossa asumminen kuulostaa mahtavalta, olen itsekin haaveillut toisinaan moisesta. :)

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla. Satunnaisesti seurailen satunnaisia blogeja, ja tottahan tätäkin virtuaalipäiväkirjaa, rakkaan ystävän sujuvaa sanailua, ajatuksia ja sattumuksia. Tämän blogin elämänmakuisesta otteesta ja "onni löytyy arjesta-hengestä" tykkeen! :) <3

    VastaaPoista
  9. Minäkin pistäydyin tänne Lumiomenasta (tässä selvästi huomaa linkitysten teho :). Ensimmäistä kertaa katselemassa, mutta luulisin kyllä voivani poiketa toistekin!

    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  10. Tulin tänne FB:ssä vinkattuasi. Tämän mytöä olen totaalisesti "hurahtanut" blogien maailmaan:) Omaa en sentään vielä ole uskaltanut laittaa pystyyn, joten yhdellä arvalla mukana.

    Sini

    VastaaPoista
  11. Hei! Saatpa uuden lukijan, kun toinen vielä lapsenkengissä oleva kirjabloggaaja eksyi tänne Lumiomenan kautta. :-) Listassa on kutkuttavia kirjoja, pakko osallistua ja toivoa yhdelle arvalle paljon myötätuulta! :-)

    VastaaPoista
  12. Oi ihanaa kun täällä käy tämmöinen vilske ja vilinä! Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

    Susa: suosittelen testaamaan sitä appelsiini-kookosteetä! Oletko siis niitä harvoja, jotka pitävät kookoksesta? En ole itseni lisäksi montaa meikäläistä tavannut :)!

    Katja/Lumiomena: Mie luulen, että kommentoin jotakin siun blogissa... ehkä :)!

    anskuu: Hei vaan, oletko pitkäänkin lueskellut blogiani, kun en ennen ole sinusta kuullut? :)

    Kaisa: Hyvä, että tämä toimii yhtenä yhteydenpitoväylänäkin :)

    Lumikko: Tervetuloa toistekin! Mietin, että miten nuo Clipperin kauniit paketit laittaisin riviin...

    Molly: Heipä hei, ja tervetuloa! Kiva, että arvontani ilahduttaa :)

    Raisa: Tervetuloa sinullekin, ja mukavaa että lukijaksikin ryhdyit! Kyllä, on mukavaa asua rintamamiestalossa!

    A.W: Siehän olet sisäistänyt hyvin edustamani liiton sloganin ;)! <3

    Emmiliina: Tervetuloa toistekin, kiva kun tulit!

    Sini: Blogien maailma totisesti vie mukanaan! Eikun vaan omaa tekemään! Kiva olisi Sinustakin enemmän tietää/kuulla :)!

    Kaisa: Hei ja tervetuloa! Kiva, että kirjapinoni miellytti, itseäni vähän jänskätti kiinnostavatko ne ketään :)! Onnea uudelle blogillesi, tulen käymään!

    VastaaPoista
  13. Löysin tänne Järjellä ja tunteella -blogin kautta. Linkitän blogisi nyt blogiini Marja-Leenan kirjahylly. :)

    VastaaPoista
  14. Niin ja onnittelut 1-vuosipäivästä!

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukaan! En muista mistä löysin blogisi, kivoja juttujasi on mukava seurata :)
    Arpajaiset on linkitetty blogiini.

    VastaaPoista
  16. Minä haluan myös mukaan arvontaan. Omaa blogia ei ole eikä varmaan lähiaikoina tulekaan. En ole sen tyyppinen ihminen, että kirjoittelisin omia juttujani, mutta mielelläni luen tuttujen juttuja. Yksi yhteinen tuttavamme kertoi sinun blogista ja sen jälkeen olenkin vieraillut täällä viikottain :) Kovasti tykkään blogistasi ja aina innolla odotan uusia juttuja. Blogisi kautta olen löytänyt myös muutaman uuden kirjailijan ja kirjan luettavaksi :)

    VastaaPoista
  17. Marja-Leena: Kiitos onnitteluista, tervetuloa ja hauska tavata :)!

    Hanna-Maarit: Kiitos, tähän semmoinen -punasteleva, tyytyväinen hymiö- :) kiva kuulla, että viihdyt!

    Noora: Hei vaan, kiva kun eka kertaa kommentoit, vaikka tiedän sun seurailevan ;)! Tosi kiva kuulla, että olet löytänyt uusia kirjatuttavuuksia tätä kautta. Ja tähänkin -tyytyväisyydestä hykertävä hymiö-

    VastaaPoista
  18. Heips! Syksymäen blogista tänne eksyin ja näyttääpä niin mukavalta, että taidan tulla toistekin ;) Yhdella arvalla osallistuisin arpajaisiisi!

    VastaaPoista
  19. Katariina: tervetuloa ja oikein mukavaa, jos ensivaikutelman perusteella päätät tulla toistekin! :)

    VastaaPoista
  20. Hei!! Blogilistan kautta eksyin Syksymäen-blogiin ja sieltä tänne. :)
    Kahdella arvalla mukaan. Ja poikkean toistekin.

    VastaaPoista
  21. pallohame: Hei vaan ja tervetuloa sinäkin! Hauska nimimerkki sinulla, silmissäni voin nähdä moisen hameen! :)

    VastaaPoista
  22. Yhdellä arvalla mukana! Ensimmäistä kertaa tulin kurkistelemaan...

    VastaaPoista
  23. Yhdellä arvalla mukana, sinun vinkistäsi tänne löysin ja nautin suunnattomasti elämänmakuisesta kerronastasi blogissa. <3 E

    VastaaPoista
  24. Osallistun yhdellä arvalla! Tänne tupsahdin Susan "Järjellä ja tunteella"-blogin kautta.

    VastaaPoista
  25. Ihanaa, arpajaiset! Hyppään heti kahdella arvalla mukaan. Tänne löysin Susan luota, ja aloin heti lukijaksi kun vaikuttaa niin mukavalta blogilta.

    VastaaPoista
  26. Heippa ja tervetuloa arvontaan mukaan hippokampustaja, E, Sara ja Elma Ilona!!

    Ja kiitos E kauniista sanoistasi <3!

    Elma Ilona: kiva kun tulit lukijaksi!

    VastaaPoista
  27. Mukana arvonnassa. Olen lukija ja linkitän. :) Olen täällä, koska olen huomannut sinun kommentoivan muissa kirjablogeissa. :)

    Suloinen värinen blogi.

    VastaaPoista
  28. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, se on todella mielenkiintoinen :) Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Huisin mahtavat palkinnot!

    VastaaPoista
  29. Hei vaan Hanna, ja tervetuloa! Kiitos, olen yhtä sun toista testaillut blogin värimaailman kanssa, mutta toistaiseksi tämä on se kaikkein omin!

    Sofia; onpa mukava kuulla, että pidät blogistani!

    VastaaPoista
  30. Tais olla Lumiomenan blogi, jossa näin kuvakkeen arvonnasta. Ekaa kertaa blogissasi ja lisään sinut heti suosikit-kansiooni. Harrastan itsekin lukemista, oikeastaan rakastan kirjoja ja olen alkanut kerätä näitä kirjablogeja listalleni. Mukava harrastus tämäkin, blogeissa kiertely.

    Yhdellä arvalla mukaan, en osaa linkittää :(
    Onnea blogin merkkipäivän johdosta ja tervetuloa vastavisiitille :)

    VastaaPoista
  31. Vielä ehdin mukaan minäkin. Ja Lumiomenan kautta seilasin. Kirjat on lähellä sydäntä ja nyt on aikaa lukeakin. Yksi arpalippunen kiitos ;)

    VastaaPoista
  32. Ekaa kertaa tänne eksyin, jonkun muun blogin kautta, (en nyt muista minkä) Mutta ihanaan arvontaan mukaan yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  33. Tulin tänne Lumiomenan blogin kautta. Tykään lukemisesta, mutta viime aikoina on ollut keskittymiskyky vähän kateissa. Sinulla on kiva blogi.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!