keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Todellisuuspläjäys (haaste)

 

Kirahvilan Kati haastoi minut paljastamaan kotini juuri sellaisena kuin se on tänään. Juu, niin nättiä, siistiä ja vimpan päälle mietittyjä sisustusjuttuja! :) Ja kahta hullumaksi menee, kun talvivaatteita alkaa pestä pois ja kevät-/kesäkampetta tuoda tilalle. Puuh. Tärkein sisustusasia/toimenpide sisätiloissa, alakerrassa on tällä hetkellä pikkueteisen säilytystilat. Siellä on vain yksi kaappi, ja mahtuisi enemmänkin (neljäs kuva). Haastan leikkiin mukaan Katja/Lumiomenan, Vaahteramäen Annikan, Syksymäen Hanna-Maaritin sekä Vihreän talon väki-blogin -T:n!  Jokainen toki päättää itse minkä verran ja mitä paljastaa! ;)

Sekamelskaiset arkikuvat kotoa sopivatkin tämän hetken mielentilaan ja harmaaseen päivään. Jos eilen kevätsää lämmitti ja ilahdutti, niin tänään on ollut turkasen märkää ja sumuista. Viime yö oli meillä levoton, Herra Kuopus flunssan kourissa mylttäsi välissämme ja isäntäkin yskiä köhisi, vaikka hänen viime viikolla vaivanneen flunssansa luultiin jo olevan ohi. Menin tänään poikkeuksellisesti jo seitsemäksi töihin, joten olin aivan raatolahnaväsynyt iltapäivällä. 

Neiti Esikoinen tuli eilen kesken päivän koulusta pois pahan nuhan takia ja oli tänäänkin sairastamassa kotona. Mutta huomenna jo koulukuntoinen. Nyt vain toivon kovasti etten itse sairastu, sillä perjantaina alkaa juoksukoulun koko viikonlopun kestävä harjoitusleiri Tammelassa Eerikkilän urheiluopistolla. Siitä en haluaisi jäädä pois! Peukut pystyyn ettei flunssa selätä minua!

9 kommenttia:

 1. Nää kuvat on ihanaa terapiaa! Tämmöstähän tää arki on lapsiperheissä. Elämänmakuista arkea ja elämiseen kuuluu myös se, että elämästä jää jälkiä.

  VastaaPoista
 2. Oikeesti, mihin ihmiset laittaa kaikki pikkutavarat sellaisissa sisustuslehtien sivuille päässeissä kodeissa? Mihin ne piilottaa maksetut laskut, lasten piirrustukset, urheiluvälineet... ja kerran käytetyt vaatteet, mitä ei viitsi laittaa pyykkiin muttei myöskään uudelleen kaappiin. :) (Syvällistä pohdintaa!)
  Mutta ihanan kotoista teillä.

  VastaaPoista
 3. Voi kauheaa! Enkä tarkoita teidän kotianne, se näyttää aika tutulta. ;) Sellaista tämä lapsiperheen arki on. Kiitos haasteesta. Otan sen vastaan ja palaan sopivana ajankohtana, viimeistään ensi viikolla.

  VastaaPoista
 4. Vauhtimamma: Juu, ei tulis mitään, jos koko ajan yrittäis olla tiptop. Iän ja ajan myötä olen oppinut olemaan erittäin armollinen itselleni siivousasioiden suhteen

  pallohame: juurikin näitä tulee joskus mietittyä, kun katselee lehtien sisustusjuttuja! Ja niin totta tuo kerrankäytetyt, ei-likaiset vaatteet, siis puolipidetyt! Ne ovat hankalia!

  Katja: :) mietin ensin, että sopivatko tämmöiset sekamelskakuvat esimerkiksi juuri sinun kauniiseen blogiisi :), mutta sitten arvelin, että huumorisi kestää sen kyllä.

  Taisin muuten haastaa lähes samat ihmiset kuin jossain aiemmista haasteistakin. No nyt kun lukijoita tulee lisää tasaista vauhtia, voin alkaa haastamaan uusiakin tuttavuuksia :)!

  VastaaPoista
 5. IHANA HAASTE! Siis juuri tuollaista "todellisuuspläjäystä" rakastan! Voisin tulla virtuaalisesti linjoja pitkin ja halata sinua, sillä tämä pelasti päiväni ♥ Taidan jalalla siirtää nuo leluröykkiöt tänään vaan sivummalle, antaa keittiöntason PURSUTA kaikesta muusta kuin keittiöön ja syömiseen liittyvistä jutuista ;)

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus. Aina välillä oikeasti helpottaa huomata, että muissakin lapsiperheissä aina välillä mopo karkaa käsistä tavaraläjien suhteen. :) Kiitos, että otit haasteen vastaan. :)

  VastaaPoista
 7. Susa ja Kati! :) Mukavaa, että sekasotkumme ilahdutti ja antoi vertaistukea! Nyt olis vielä sekaisempaa!

  Ehkä joskus sitten siistimpiä, "sisustuskuvia" ;)!

  VastaaPoista
 8. Tänne löysin tieni ja heti hykerrellen ja ihastellen luen ;) Todellinen arkiterapiapostaus totta tosiaan, ihana ! KIITOS !
  Jään lukijaksesi tältä istumalta.
  Vilkutuksia wihtorista ****

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!