tiistai 29. maaliskuuta 2011

Piristystä arkeen


Sain tänään siskoltani yllätyspostia, kiitos Kaisa-kulta! Johannan levy soi jo taustalla, yhden rivin maistelin appelsiinisuklaata, tuoksui kyllä enemmän kuin maistui :). Ulkona pyryttää räntää, olen ihan yksin kotona.  Mies ja Kuopus ovat soitinkarusellitunnilla ja Neiti ulkona luokkakaverinsa kanssa. Itse kävin heti töiden jälkeen kahvakuula-tunnilla, ensimmäistä kertaa ja hyväksi havaitsin. Sauna lämpiää ja odottaa kotiin saapuvia. 

p.s. Siskollani muuten on ruokablogi


3 kommenttia:

 1. Olet saanut ihanaa postia. Tiedätkö, en ennen blogiasi ollut koskaan kuullut Johanna Iivanaisen musiikkia. Nyt sitten latasin iTunesista Kadotaan uneen-levyn ja olen aivan myyty! Ihana levy, ihana ääni. Lisää. :)

  Appelsiini-suklaa kuulostaa täydelliseltä.

  VastaaPoista
 2. Katja: Näin sitä opimme ja saamme vaikutteita toinen toisiltamme :)!

  Minäkin olen kovasti tykästynyt tämän(kin) Johannan ääneen. Ja näissä kappaleissa on ihanat melodiat, vaikken yleensä niihin niin paljoa kiinnitä huomiota kuin sanoihin. Johanna Kurkelaa kuuntelin toissa keväänä myös innolla, nyt pitkä tauko. Taidanpa kaivaa hänenkin levynsä kuunteluun... Suklaa oli oikein tummaa, ja hyvä niin, ei tule ahmittua liikaa kerralla ;)!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kuuntelin Johanna Kurkelaa innolla joitakin vuosia sitten, mutta en lämmennyt hänen uusimmalle levylleen. Sen sijaan juuri Johanna Iivanainen ja myös Anna Puu soivat täällä ahkeraan. :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!