perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vaiheessa
Niin tavattoman moni asia tuntuu olevan niin sanotusti ihan vaiheessa. Lueskelin viime syksyisiä blogikirjoituksiani, jossain vaiheessa olin melkoisen väsynyt ja turhautunut. Nyt ilmassa samankaltaisia tuntemuksia. Taitaa liittyä vuodenajan vaihtumiseen. Murrosvaiheeseen. Tuskailen tekemättömien töiden kanssa. Päässäni on loputon lista asioita, joita pitäisi tehdä ennen kesää. Löysin eräästä muistivihkosta viime keväisen listan, se oli lähes samanlainen kuin tämänhetkinen, päänsisäinen listani!! Miten turhauttavaa!

 Möykkään, märisen ja meuhkaan perheelleni siitä, miten paljon minulla on kotihommia rästissä. Ja siitä, miten he hidastavat töitäni sillä, että sotkevat vain koko ajan lisää! Yritän inventoida tavara-ja vaatekaaosta, niin sisällä kuin piharakennuksessakin. Haluan eroon kaikesta ylimääräisestä ja turhasta romppeesta, mitä meillä on joka nurkassa! Aika ja jaksaminen vain ovat rajallisuudessaan esteinäni. Tämän keskellä meinaan unohtaa hetkistä nauttimisen, hösään ja suunnittelen jo seuraavaa asiaa edellisen ollessa vielä ihan vaiheessa. Pitänee mennä nukkumaan.


7 kommenttia:

 1. Kevätkin on eräänlainen vaihe - välivuodenaika talven ja kesän välissä. :) Toivottavasti sinulla nyt makoisa univaihe ja tulossa ihana vappu!

  VastaaPoista
 2. Jostain ihme syystä ei tullut makoisaa univaihetta. Menin kyllä nukkumaan jo ennen kymmentä, kai hetkeksi nukuinkin. Mies joutui äkillisesti pariksi tunniksi töihin illansuussa, ja luultavasti odottelin häntä alitajuisesti kotiin... Hänen tultuaan puolilta öin sitten valveuduin. Tylsää. No josko teemukillinen auttaisi takaisin uneen.

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa. Kevät on otollista aikaa tavaraähkyn puhkeamiselle. Se valtava määrä jumalattomasti tilaa vievää toppakampetta,pipoa,rukkasta,kenkää ym.kun koittaa taas mahduttaa johonkin, niin uh, ahdistuu vähemmästäkin! Ja niiden pesuhan on ihan oma lukunsa. Päässä takoo usein vielä ajatus siitä, että kamppeet voi jo seuraavana talvena olla lapsille liian pieniä, mutta kun ei osaa ennustaa nappuloiden venähdystä kesän aikana, on jemmattava vielä, ainakin alkutalveen, ennen uusien romppeiden hankintaa..ja niin sitä tavaraa taas tulee tupaan lisää. Mahtava kierre!
  Tsemppiä ja valoa vaiheiluun! Kunhan hiirenkorvat ehtivät lehdiksi, eiköhän tekemiset, tekemättömyydet ja tavarakasat väisty ajatuksista. Toivottavasti tulee niin kuuma kesä, ettei jaksa edes ajatella kasaantuvia puuhia. ;D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niiiin tutulta, puuh. Tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 5. Uskonkos ollenkaan silmiäni, kun A.W sanot toivovasi kuumaa kesää? ;) Heh. Mutta juu, ihan tosissani sitä pihakirppistä suunnittelen, kun vain päivän saisin päätettyä.

  Kiitos Kaisa!

  VastaaPoista
 6. Kun toukokuussa sataa lunta, saattaa erehtyä toivomaan kuumaa kesää. ;)

  VastaaPoista
 7. :D Tottapa tuo! Kunhan lämmin ainakin olisi, ei viime kesän kaltaista kuumuutta tarvisisi tulla.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!