keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Keskiviikkoraportti
Koti on kaaoksen vallassa, talvivaatteet seilaavat yläkertaa kohti. Kirpputorilaatikko pursuu yli äyräitten. Haluaisin saada sisällä "nurkat kuntoon" ennen kuin siirryn pihalle kevättöihin. Kevät on kyllä edennyt viikon aikana valtavasti (kuvan pajunkissat ikuistettu muutama viikko takaperin)! Lapset pyöräilivät ja minä hölkkäsin ensimmäistä kertaa viikonlopun teholiikkumisen jälkeen. Vaihdoin muutamille kukille mullat (aika myöhään), kylvin pääsiäisruohot (aika myöhään) ja istutin parit pikkunarsissit (sopivasti). Keitin liian löysää vispipuuroa, mutta se teki kauppansa kermavaahdon kera. 

Tämmöistä tänne.

p.s. kolmas päivä töissä ilman pullaa tms. Hyvä Mie!!!

3 kommenttia:

 1. Peukut tuolle p.s:lle! ;)
  Täälläkin pitäisi alkaa toteuttamaan jonkinlaista kevätsiivousta sisällä, ennen kuin alan isommin tuota parveketta laittamaan. Yksi iso kaappikin odottaisi järjestämistään, olen sitä luvattoman kauan lykännyt jo.

  VastaaPoista
 2. Kolmas päivä ilman pullaa on aika hyvin! Vastasin tänään sinun kotisotkuhaasteeseesi, mutta tein sen kirjoihin liittyen. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä! Tänään söin kyllä palan herkullista appelsiini-valkosuklaahyydykekakkua MLL:n kevätkokouksessa :)! Mutta muuten jatkan pullattomuuttani!

  Juu, kevätsiivojärjestelytouhua riittäis, autotkin pitäisi siivota....

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!