lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kenen nimi nousikaan kultamunasta... (arvonta suoritettu)
Herra Kuopuksen viime pääsiäiseksi päiväkodissa askartelema kultamuna sai kunnian toimia "arvonta-astiana", ja taiteilija itse onnettarena. Kun hän hetki sitten löysi valmiiksi laittamani munan lappuineen keittiönpöydältä, oli ilmassa lievää ärtymystä: "Mitä nää täällä mun munassa oikein tekee?!"... 

No juu, arvonta suoritettu siis yhteisymmärryksessä ja voittajaksi nousi Syksymäen Hanna-Maarit! Paljon onnea voittajalle! Laittaisitko Hanna-Maarit minulle sähköpostitse tiedon siitä minkä noista kirjoista haluat ja tietenkin osoitteen, johon voin ne sinulle postittaa. Minun email tässä: kirsikaarina@gmail.com.

Päätin myös nostattaa Kuopuksella vielä toisen arvan, kun osallistujia oli niin mukavasti. Kakkospalkinnon saa emmiliina, ja hänelle lähtee Passion kasvonaamio kera pienen pääsiäisherkun :)! Laitatko siis emmiliinakin yhteystietosi sähköpostitse minulle.

Oli aika jännittävää ja hauskaa järjestää ensimmäistä kertaa blogiarpajaiset. Ja erittäin ilahduttavaa huomata, mikä voima linkittämisellä on. Uusia lukijoita on tullut mukaan monta, ja sekös mieltäni lämmittää! Tämän innoittama tulen varmasti järjestämään arpajaiset toistekin! Kiitos kaikille osallistumisesta, muille bloggaajille linkittämisestä ja uusille lukijoille mukaantulosta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!