sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vähän väriä


Vähän väriä kuvien muodossa muuten niin kovin harmaaseen päivään. Toisaalta, harmaa tihkusadesää tuntuu laskeneen lumen pintaa parin päivän aikana selvästi! Mies on ollut nuhainen koko viikon, ja tänä aamuna minäkin heräsin kurkku karheana. Lisäksi melkein koko päivän päätä jyhmi ikävästi. Minulla on harvoin päänsärkyä, joten en tykkää yhtään kuunnella pientäkään juilimista. Niinpä nappasin ibuprofeiinia nassuun melko nopeasti. 

Kuvissa väriä tuomassa Susan blogiarpajaisissa voittamani kirjat, niiden saatteena tullut kaunis  suklaaherkkukortti ;), tulppaanit ja isoäidinneliöviritykset. Dermosilin kuvastosta innostuin tilaamaan kevään piristykseksi suklaisen ihonhoitotuotepakkauksen, josko yrittäisin nauttia suklaasta ulkoisesti välillä! 

Pihalle menin kuitenkin vaikka olo veti enemmän peiton alle. Lapset leikkivät omiaan ja minä siirtelin talvitavaroita varastoon päin. Sainpa lopultakin portinpielessä adventtiajasta alkaen seisseen jyhkeän puutontunkin irti. Olen jo useamman kerran sitä nykinyt, mutta nyt oli tarpeeksi sulaa. Siinä samalla tuli mietittyä jo tulevan kevään ja kesän projekteja pihamaalla ja piharakennuksessa.... lista tulee olemaan aika pitkä! Mutta sitäpä se on tämä omakotitaloasujan elämä. 

Tänään huomasin, että blogillani on tasan kymmenen lukijaa! Hauskaa! Kun aloitin blogini, en seurannut itse säännöllisesti yhtään blogia, enkä näin ollen tiennyt lukijana olemisestakaan. Saati, että olisin osannut toivoa itselleni vakituisia lukijoita. Eilisestä arvontajutusta unohtui kokonaan pieni hauska lisä, jonka käyn tekemässä vielä jälkijättöisesti, mutta mainitsenpa tässäkin. Kirjan ja teepaketin lisäksi piti liittämäni vielä yksi hedelmäinen, smoothie kasvonaamio palkintoon. Ajatus voittajasta lukemassa valitsemaansa kirjaa kasvonaamio kasvoillaan ja vadelmateetä mukissaan oli hykerryttävä :D! Hortoilin sitten eilen naamiopaketti kädessäni kirjojen ääreen ja unohdin sen nojatuoliin kun aloin tehdä postausta. No sattuuhan näitä!

2 kommenttia:

  1. No siellähän on komioita neliöitä syntynyt! Hyvä ja tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. A.W: Niinpähän vain on kone käynyt :)! Ja tartutinpa kutkan eteenpäinkin!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!