perjantai 20. elokuuta 2010

Haukotus


Väsynyt on olotilani juuri nyt. Olen nukkunut monta yötä jotenkin levottomasti. Mennyt toki liian myöhään nukkumaankin, kun lomalla kerta olen... ja kuitenkin herännyt ajoissa herättämään Neidin kouluun. En tiedä mikä uniani on sekoittanut, lapsen kouluko? En ole nähnyt painajaisia tai muutenkaan oikein mitään unia. Tai en ainakaan muista. Hra Kuopus on pitkästä aikaa useana yönä kömpinyt väliimme juuri kun olen päässyt syvempään uneen. Kissat jäivät eilen illalla sisälle nukkumaan, kun ulkomittarin lukemat laskivat alle +10 asteen! Sitten ne vuorotellen aamuyöstä pyysivät pihalle. Eikä niitä kukaan muu päästä ulos.... Nyt ulkona olisi kaunista ja lämmintä, marjapuskia pitäisi siistiä ja omenoita kerätä... ruohokin leikata. Taas iskee -isi vaihe päälle, tylsää.

6 kommenttia:

 1. Silloin kun väsyttää, kulkee elämä konditionaalissa. Mutta kyllä se siitä :)

  Lapsen koulun alkaminen on niin iso muutos, että se varmasti tulee uniinkin. Ja jos kuopus vielä kömpii viereen... Meillä kuopus, pian kolmevuotias, nukkuu hyvin omassa sängyssään, mutta esikoinen, pian viisvee, tulee joka yö viereen.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos lumiomena! Hyvää viikonloppua teillekin! Itse häärään (=väsytän itseäni lisää ;) ) talkoohommissa huomisen, ensin kirpputorilla ja sitten paikallisen pankin 90-vuotisjuhlissa... kuinka ne asiat ja tapahtumat aina kasaantuvatkin? No elämänmakuista on... :)

  VastaaPoista
 3. Niin, jäi vielä kommentoimatta tuo sänkyynkömpijät-osuus :) Meillä tämä hra viisvee on jo sen verran iso, että ahtaus iskee jopa 190cm leveässä sängyssämme! Silloin harvoin kun Nti hiippailee yöllä viereemme, miun on pakko siirtyä joko jomman kumman lapsen sänkyyn tai sitten vierashuoneen petille.

  Teillä lapset siis myöskin kahden vuoden ikäerolla, mielestäni aika passeli ikäero :)!

  VastaaPoista
 4. Voimia väsymykseen!! <3
  -Kaisa

  VastaaPoista
 5. Minä olen huomannut, että minulle iskee aina kerran kuussa/parissa sellainen väsymysvaihe, joka tuntuu raskaalta ja tahmealta. Sitten kun olen alkanut miettimään sitä edeltävää aikaa, huomaan joka kerta paahtaneeni ns. satanen mittarissa. Siksi olenkin tullut siihen lopputulemaan, että nuo lyhyet väsymyksen tunteet/"en jaksa tai saa aikaiseksi oikein mitään"-kaudet ovat mielen ja kehon keino rauhoittaa eloa jos ei itse malta ja muista:) Silloin koitankin välttää kaikkea ylimääräistä menoa ja jättää kaikki kivatkin omat projektit pienelle tauolle ja koittaa huilia.

  Meidän pojat ovat myös 2v ikäerolla ja minusta se on kyllä oikein passeli juu;)

  VastaaPoista
 6. Tokihan tämä vireystila vaihtelee, ja hormonitkin oman osansa vielä soppaan paiskaavat!! Jotenkin varmaan alitajuisesti ajattelin tällä lomaviikolla lataavani akkujanikin... no, kun oppisi vaan menemään ajoissa nukkumaan.

  Susa, piti osallistumani siun arpajaisin, mutta niin se määräpäivä vaan hurahti ohi! Seuraavaa odotellessa ;)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!