sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ikävä vai KaipausAinakin Odotus. Ikävä ja Kaipaus ovat kovin erilaisia. Suhteen alkuaikoina, palavassa rakastumisvaiheessa ikävöi kipeästi. Haluaisi olla koko ajan lähellä, ja niinhän sen kuuluukin olla. Nyt on arjessa niin paljon, että ikävän tunne ei tule niin helposti. Kaipaus on jotenkin parempi sana. Semmoinen pieni kaiherrus... kun jotain puuttuu.

Huomenna Hän palaa Erävaelluksen SM-kisoista. Viikko näköjään menee erillään, sitten alan kaivata. Tänään jo kovinkin. Kaivata sitä, että voin kertoa päivän tapahtumat, lasten sanomiset, tylsät työjutut... Kaivata puolikastani arjen pyöritykseen, lämmintä ihoa lähelleni. Huomenna Hän palaa, tuoksuu metsältä ja savulta. Pitkältä reissulta. Hoidan rakkoja jaloissa ja rapsutan, silitän illalla uneen.(Kuvat kesällä -09 moporeissulla NAANTALISSA otettuja.)

Huomasin vasta pari päivää myöhässä jakaneeni väärää informaatiota!!! Naantalissahan me olimme noissa kuvissa. Samalla reissulla kävimme kyllä ensin Hangossa ja siksipä se tunki väkisin tekstiin :)!6 kommenttia:

 1. Rakkaudenpolku? Lapsuuteni kotipaikkakunnalla itäisessä Suomessa on Rakkaudenkuja :) Ihanaa, että saat puolikkaasi takaisin kotiin. Nauttikaa taas yhteisestä arjesta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, Rakkaudenpolku löytyy tosiaan Hangosta! Tänä kesänä mieheni sisko tuoreen puoliskonsa kanssa oli kävellyt ja kuvannut juuri samoja kohtia kuin me vuosi sitten :).

  Vielä vajaa pari tuntia odotellaan, lapsetkin jo aika malttamattomina!

  VastaaPoista
 3. Hei! Itsekin olen juuri viikon "reissuleskenä" kun mies on Venäjällä.
  Kauniita kuvia oli sulla täällä ja ihania kissoja, meilläkin on kaksi kappaletta.
  Hyvä kun saat miehen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan niminen katu, polku :)

  Voi, tuo alkuaikojen ihana, huikea suorastaan sydäntä raastava ikävä, se oli hieno tunne! Usein puolison kanssa olemme puhuneet, että vaikka se niin upeaa oli, ei sellaista hurjaa tunnetta jaksaisi vuosikausia tuntea;) Että on hyvä kun ne tunteet vuosien saatossa tasoittuvat jne. Mutta silti minusta olisi ihana aina joskus tuntea tuo pieni kaipaus ja ikävä. Viime keväänä kun mies oli 5 päivää ulkomailla työreissussa, sain pitkästä aikaa tuntea tuota tunnetta ja se tuntuikin ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Kiva tavata Sesse, tervetuloa toistekin!

  Ja juu, Susa; ei sitä tosiaan koko aikaa jaksaisi :)! Onni löytyy arjesta!

  Huomasin tänään, että olen kirjoittanut kuvien ja Rakkaudenpolun sijaintipaikaksi Hanko, vaikka kyseessä Naantali!!

  VastaaPoista
 6. Mikä ihana tiennimi :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!