maanantai 19. marraskuuta 2012

Vielä kerran... kesämuistoja nimittäin

Kirahvilan Kati haastoi minut katselemaan viime kesän kuvia, ja julkaisemaan kuusi kuvamuistoa täällä blogissani. Päätin julkaista sellaiset kuvat, jotka eivät ole olleet aiemmin esillä. 

Särkänniemi valloitettiin koko perheen voimin ensimmäistä kertaa ja hyväksi havaittiin. Hra Kuopusta hieman kismitti, ettei vielä hurjimpiin laitteisiin päässyt, mutta eiköhän ensi kesänä jo pituus riitä!

Onnenaamu-nimistä herkkukääretorttua nautittiin siskontytön syntymän kunniaksi toisen siskon luona, kun Pohjois-Karjalasta ajelimme kotiin päin äidin ja lasten kanssa. Prinsessakakku oli ykkösvaihtoehto, mutta koska sitä ei ABC-aseman kaupasta löytynyt, niin "tyydyimme" tähän. Oli hyvää ja onnenkyyneleet pinnassa!

Puuhamaassa vietimme iloisen kesäpäivän ystäväperheen kanssa. Luvattiin hellettä ja poutaa, saatiin hellettä ja sadetta. Onneksi sade alkoi vasta allasalueelle siirryttäessä. Ankka vei joukon kuopuksen tutin, eväät maistuivat hyvin ja kaikilla oli ratkiriemukasta. Yksi kesän parhaista päivistä!

Kukkia, kasveja, luontoa, yksityiskohtia... niitä tuli jälleen kerran kuvattua urakalla kesän aikana. Pisarat poimulehdellä on erään sateisen kävelylenkin saldoa. 

Kissaneiti Miina, jota kävimme katsomassa naapurissa ensimmäisen kerran jo vuorokauden ikäisenä. Pieni ja suloinen. Ruokimme hänen emoaan vajaan kahden viikon ajan isäntäväen lomareissujen aikana ja näimme Miinan sekä hänen siskonsa silmien avautumisen ja kasvamisen. Tällä hetkellä neiti on ajoittain aika riiviökin, mutta söötti silti!

Viimeinen kuva on kesälomareissulta Pohjois-Pohjanmaalta, lapset gogoilemassa mökillä. Vaatetuksesta näkee, että sattui sitä sentään joku helteinenkin päivä meidän lomalle!


Haasteen voisin tyrkätä vaikkapa Tie on kevyt-blogiin, Mamman uuniin, Rozille ja Juntusen naapuriin


p.s. poistin kommentointia hankaloittavan sanatunnisteenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!