keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Mitä paketeista löytyikään...
Sen verran lahjaihminen olen, että en haluaisi/osaisi tehdä sopimuksia aikuisten välisestä lahjattomuudesta jouluisin. Lapsuuteni jouluissa meitä pieniä lahjottiin, varsinkin isän puolen mummolassa melko reilusti. Toki olen siitä tavaraähkystä halunnut irrottautua, ja tänä vuonna omien lasten lelulahjat (sekä laatu että määrä) saatiin pysymään mielestäni järkevinä. Lahjojen saamisen suhteen olen sellainen, että tulen mielelläni yllätetyksi. Ihaninta on kun saa sellaisen lahjan, josta on ollut matkan varrella puhetta, ja toinen on sen painanut mieleensä. Tähän pyrin itsekin. 

 Itse sain kuvan ihanuuksien/toiveiden lisäksi viininpuna-lilaraitaisen Ratian pitkänpitkän yöpaidan (joka jo käytössä), Muurlan Cupido-maljakon, suklaata (tosin en konvehtirasiaa kuten aina kotipuolen jouluissa :) ) ja pari pokkaria, sekä ah niin ihanan lämpimän uuden peiton! Neidin kummisetä yllätti antamalla tuon Coelhon kalenterin, josta olen joskus haaveillutkin. Oma sykemittari on ollut jo haaveissa koko syksyn, antanee lisäpotkua treenaamiselle. Ja sitten tuo ihastuttava hajuvesi-kosteusvoidepakkaus; Giorgio Armanin Aqua di Gioia! Tuoksujen suhteen olen melkoisen kranttu, ja luonnollisesti työni takia en arkena voi niitä käyttää. Harvoin löydän mieleistä tuoksua itselleni; sopivan kevyttä ja raikasta. Tämä on juuri sellainen, kuten myös Isabella Rosselinin Manifesto, jota ei valitettavasti enää valmisteta. 

Tässä siis pieni katsaus minun paketteihini.  Mitä Sinä sait, ja mikä on Sinun suhteesi lahjoihin/niiden antamiseen?


5 kommenttia:

 1. Sait ihania lahjoja. Tuo tuoksu on omasta mielestänikin raikas. Mitähän pokkareita sait? :)

  Minulla on aika samanlainen suhtautuminen lahjoihin. Tykkään siitä, että myös aikuiset antavat ja saavat lahjoja, koska ainakin itse nautin edelleen joulunaluspäivien jännityksestä, jota lahjat edesauttavat. Toki joulun tunnelma, lasten ilo ja yhdessäolo ovat ne tärkeimmät asiat, mutta silti. :) Itse sain tietenkin kirjoja, maailman ihanimman teekannun, suklaata sekä Muumi-sarjan Seikkailu-kannun.

  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 2. No ne pokkarit jätin vähälle huomiolle siksi, että ne olivat jotain... hehe, anoppi oli siivonnut kaappia ja tuskaillut neljää, turhaa pokkaria. Appiukko on ne lukenut, mutta ei halua välttämättä säilyttää. Mies sai kaksi ja mie tosiaan kaksi... katsotaas mitä ne ovat...jotain Musta ruusu- sarjaa, romanttisia jännäreitä kaiketi :D :D! Miun kirjat nimeltään Vaarallinen rakastettava ja Salaisuuksien saarella. Miehen kanssa tirskuimme hyväntahtoisesti näille. Appivanhemmat säästeliäinä totesivat, etteivät raaskineet heittää poiskaan, vaan antoivat mieluummin meille. Yleensä annamme itse appiukolle jonkun tuoreen kirjan joululahjaksi, ja sitä hän vähän odotteli nytkin. Päädyimme kuitenkin paljon kehuttuun Miesten vuoro-leffaan.

  Kiitos Susa, samoin Sinulle kivoja välipäiviä! ps. pikkusiskon innoittamana aion tänään kääräistä loput joululaatikot karjalanpiirakkakuoreen :)

  VastaaPoista
 3. Lahjoja on kiva antaa ja toki saadakin. Sinä olet saanut mukavia ja ilmeisen osuvia paketteja (no ne pokkarit ehkä olivat vähän hihitystä aiheuttavia täälläkin).

  Meillä on sopimus, että aikuiset lahjovat lähinnä puolisojaan, mutta toki välillä joutuu vähän lipsumaan, jos jotain oikein osuvaa sattuu kohdalle. Mutta sehän voi olla sitten "lapsen antama". ;) Minä sain tänä vuona muutaman astian poistuvaa apila-sarjaa, Marimekon pyyhkeitä ja suureksi hämmästyksekseni Kenwoodin yleiskoneen.Mies ilmeisesti haluaa pullaa useammin. :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja lahjoja oot saanut! :) Lahjoja on kiva antaa ja saada, mutta kuten tiedät, jotenkinkaan viime vuosina lahjominen ei ole minuu innostanut. Näinä jouluina, kun ollaan oltu täällä, on tullut ostettua tosi vähän lahjoja. Nyt ei ostettu miehenn kanssa mitään toisillemme kun tuota muuta rahanmenoa on ollut niin tolkuttomasti. Ja silti oli mukava joulu! <3
  Kälyltä saimme lahjaksi keräämäni Pentikin astiasarjaan kuuluvat (kahvi)mukit, niistä olinkin jo haaveillut pitkään!

  VastaaPoista
 5. OHO, Anteeksi lumiomena; sekoitin Sinut ja Susan :) eikä muuten ole eka kerta kun mielessäni näin tein :) kaksi kirjojenystävää, uutta blogituttavuutta, joiden kanssa ajatukseni tuntuvat menevän ainakin näin virtuaalitasolla yksiin hämmästyttävän paljon!!!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!