lauantai 4. joulukuuta 2010

Kuvapalasia meiltä...Olen ylittänyt itseni, joulukortit ovat melkein valmiina. Poikkeuksellisesti päädyin valmiskortteihin, viimeisen kymmenen vuotta olen AINA tehnyt kortit itse. Mutta ei ole yhtään huono omatunto, ja kun vielä ostin hyväntekeväisyyttä tukevia kortteja niin homma on aika bueno :)! Onneksi sitä oppii tässä matkan varrella olemaan armollisempi itseään kohtaan... edes joissakin asioissa, vaikka sitten joulukorttien suhteen.

Kortteja kirjoitellessa katseeni päätyi useamman kerran jääkaapin oveen! Kylläpä siinä onkin tavaraa! Vaihtuva näyttely lasten piirustuksia, Herra Hevisauruksen kuva Hra Kuopuksen kiinnittämänä, kutsukortti Neidin ystävän synttäreille, päiväkodin tiedotteita, kirjaston eräpäivälappu, Neidin lukujärjestys, hillittömän osuva Viivi&Wagner-strippi, kuva Meistä ... Miltä teidän jääkaappienne ovet näyttävät?

Viimeisenä rakas pönttöuunimme, joka on aivan alkuperäinen eli vuodelta 1953. Sisukset olisivat pian uusimista vailla, mies on muurannut jo tulipesän seiniä kahteen kertaan. Tai sitten vaihdetaan koko pönttö, mutta se on varmaa, että samanmallinen uuni meillä tulee olemaan olohuoneessa aina.

Kävin muuttamassa jälkikäteen talomme valmistumisvuoden, mies huomasi painovirheen :)

4 kommenttia:

 1. Meillä jääkaapin ovi näyttää aika samanlaiselta kuin teilläkin ;) Tosin meillä sinne ei Jurahevin kuningas pääse. Lapset kuuntelevat Hevisaurusta innoissaan, mutta orkesterin jäsenten ulkonäkö pelottaa kolmevuotiasta liikaa.

  Joulukorttien kirjoittaminen on ihanaa. Minä ajattelin tehdä saman huomenna, tänään ehdin paketoida pari lahjaa, jotka annan sukulaisille huomenna ihanan kummilapseni ristiäisissä.

  Pönttöuunissa on tunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Remontin myötä meidän jääkaapin ovesta karsiutuivat pois sinne kertyneet lippuset ja lappuset, ja tällä hetkellä muutamien magneettien lisäksi paikoillaan nököttää se Viivi&Wagner-sarjakuva sekä meidän lehtileikehääkuva (miten/miksi se voikin yhä olla jääkaapin ovessa..).

  Mie olin niin armollinen itseäni kohtaan, etten tosiaan kirjoittanut yhtään korttia. ;o) Ei vaan, oon havahtunut koko joulun tuloon niin hitaasti ja jotenkin ajatukset on ihan muualla, joten saavat tänä vuonna jäädä. Toivottavasti en pahoita kenenkään mieltä...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lukea, että olet armollisempi itseäsi kohtaan ainakin tässä kortti-asiassa... Meillä jää kortit tänä(kin) vuonna lähettämättä. Joskus lähetän, joskus en. Joskus askartelemme ne, joskus emme. Meillä jääkaapin ovessa on nyt tyhjää muuton jäljiltä. Normaalisti lehtileikkeleitä lastenkasvatus-asiantuntijoilta ja lasten piirrustuksia, kortteja yms. E

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!