keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lomapäivieni sulostuttajia
Menin ja ostin Ikeasta viikko ennen joulua neljä hyasinttia kun halvalla sain (neljäs on lastenhuoneessa yläkerrassa, puuttuu siksi kuvista). Näytti siltä, etteivät ne aukea tämän vuoden aikana. Näytti myös siltä, että ne ovat jotain niin omituista hyasinttisuvun haaraa, että viitsiikö niiden avautumista edes odotella. Mutta kas, joulun ihmekö vai mikä; nyt ovat auenneet ja tuoksuvat ihan oikealta, vaikka hieman harvoja ovatkin!

Amaryllikseni ostin myös hiukan myöhässä ajatellen jouluna aukeamista, mutta ei se montaa päivää "myöhästynyt" sekään. On niin kaunis! Joulutähdestä en kukkana niin erityisesti välitä, valkoinen ehkä menisi sopivin höystein. Joten tähti paperisena, alennusmyynnistä napattuna vanhan rikkimenneen tilalle. Hmm... meillähän taitaa olla jo kolme ikkuntähteä?

2 kommenttia:

  1. Minäkin tänä vuonna jännäsin hyasinttien kanssa, että ehtiikö jouluksi, ehtivät onneksi. Punainen Amaryllis aukesi, mutta oli jotenkin huonolaatuinen:/ Valkoinen Amaryllis ei auennut kuin vasta muutamia päiviä sitten, mutta se on valtavan kaunis!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovin hyasinteistä-valkoisista-nytkin ruokapöydällä yksi pikkuinen ihmettelee kynttilää ja aamun hesaria:D
    oikein hyvää vuoden vaihdetta sinulle♥

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!