torstai 28. lokakuuta 2010

Viikonloppu

Viime viikolla oli idän reissun takia poikkeuksellisesti maanantain vapaalla ja perjantain töissä. Kylläpä viime viikonloppu tuntuikin lyhyeltä! Nyt jäin taas onnellisena kolmen päivän vapaalle.

Äitini oli pyörittämässä huusholliamme tähän päivään asti. Voi ihanuutta, kun ei tarvitse miettiä ruokahommia ollenkaan... puhumattakaan siitä, että tiistaina kotiin tullessa vastassa olivat kuumat karjalanpiirakat ja eilen tuoksuivat korvapuustit! Mummon pravuuri on lasten mielestä porkkana-pinaattiletut, ja niitä hän taisi paistaa ainakin kolme kertaa viikon aikana :)

Olen käsitöissä peukalo melkoisen keskellä kämmentä, mutta muutaman viime vuoden aikana olen opetellut neulomista kohtalaisella menestyksellä. Joka syksy aktiivisten neulojien vanavedessä ihastelen lankoja ja neulemalleja. Jotain pientä räpellänkin... nyt syntyi vuorokaudessa Hra Kuopukselle pipo, joka on tupsua vaille valmis. Neidillä tilauksessa myös pipo, lankakin jo odottamassa. Kaunis violetti, paljettikoristeinen Crystal-lanka.

Neulomisen lisäksi viikonlopun aikana pitäisi ehtiä lukemaan, säilömään niitä viikko sitten asiakkaalta saamiani talviomenoita ja haravoimaan. Pyykkiä tuntuu olevan loputtomasti, kun olen pikkuhiljaa pessyt kesä/syysvarusteita talvivarastoon... no hissunkissun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!