maanantai 11. lokakuuta 2010

Talveksi toppahousukuntoonJuu, ihan siinä lukee niin tuossa otsikossa.


Kun sattuu olemaan mielialoiltaan vuoristoratatyyppiä, painonhallinnaltaan jojo-tyyppiä, liikuntaharrastuksiltaan kausiluontoista tyyppiä ja vartaloltaan A-mallinen persjalkainen kera omenavyötärön, voi todeta tässä vaiheessa vuotta, että voi helkkari!!! Varsinkin kun vasta alle puoli vuotta sitten on ollut kohtalaisen ketterässä kunnossa, mahtunut kauniisti sieviin vaatteisiinsa ja hallinut ruokailuaan niin ettei tunne itseään jatkuvasti täyteen syödyksi. Kaikki farkut yms syyshousut kiristävät, ja keväällä jalkaan solahtaneet ulkoiluhousut saa kiskomalla kiskoa ylös, koska suurin osa eväistä jymähtää tässä kropassa reisiin ja persuksiin. Joten että mahtuisin pakkasten koittaessa vielä toppahousuihinikin, niin nyt on tehtävä töitä. Muut tavoitelkoot ensi kesän bikinikuntoa, minä asetan osatavoitteita :)

3 kommenttia:

 1. hyvähyvä, tsempataan toisiamme! (...kunpa asuttais lähempänä!!) samanmoiset on suunnitelmat täälläkin :) hei miun bloggerin hallintapaneelin "blogiseurannassa" näkyy että sulla ois uusi teksti aiheesta "painavaa asiaa muotoseikoista", mutta kun klikkaan linkkiä, sivua "ei löydetä". Ootko siis edes julkaissut moista vai elääkö tuo omaa elämäänsä?

  VastaaPoista
 2. No se siis jäi näkyviin otsikkona... on luonnosvaiheessa..

  Olis se kyllä kiva, jos oltais lähempänä, vois yhdessä reenata.. ja muutenkin <3

  VastaaPoista
 3. Älä muuta virka..toppahousukuntoon pitäis täälläkin päästä..Ensi kesän bikinikuntoa en uskalla edes ajatellakaan vielä ;P

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!