sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Niin paljon

mahtuu yhteen viikonloppuun! Niin paljon, että toivoisin huomisen olevan vielä vapaapäivä. Ehtisin toipua kaikesta tästä mukavasta... ja saattaa kotiakin vähän ihmismäisempään kuosiin.

Perjantai-vapaalla täytin lupaukseni lapsille, ja menimme uimahalliin likoamaan. Lapset olivat siitä niin innoissaan, että täytyy ottaa vakituiseksi käyntikohteeksi. Hienon kesän useilla uimareissuilla haalitut taidot eivät olleet vielä onneksi ehtineet unohtua! Tämän lisäksi olimme koko perheen voimin telttaretkella eilisestä tähän päivään. Siitä lisää lähipäivinä, jos vaikka saisin muutaman kuvankin mukaan.

Olen tainnut jossain käänteessä mainitakin, että hra Kuopus on äärimmäisen kiinnostunut rummuista. Soittaakin käsittääkseni ikäisekseen kohtalaisen taidokkaasti, vaikkei vielä mitään opetusta ole saanut tähän asiaan. Tänään täyttyi pitkä odotus ja saavutettiin iso rajapyykki; saimme miehen serkulta rummut lainaan. Niiden saapuminen aiheutti alakertaan kaaoksen! Tämä työhuone, jossa tätä blogiakin päivittelen, täytyy pistää uuteen uskoon rumpujen takia. Lievää henkistä kaaostakin on ilmassa, koska Neiti on ollut hermona jo pikkuveljen paukuttaessa leikkirumpujaan... täytynee hankkia Peltorit kaikille ja sopia soittoajat rumpalille.

Lopuksi linkkivinkki, taidokas valokuvaamista harrastava ystäväni pyysi minua ja neitiä malleikseen syysluontoon. Täältä voitte ihailla Liinun otoksia!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Olen joskus miettinyt samaa, että miten tosiaan yhteen viikonloppuun joskus mahtuu melkein kuin koko viikko, kuukausi sen tapahtumarikkauden & kokemusten suhteen!

    Ihan älyttömän ihania kuvia ja upea miljöö luonnossa!!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!