torstai 9. syyskuuta 2010

Taitaa kirkastua


Aika aaltoliikettä tai juurikin tuota otsikossa mainitsemaani tunnetilavuoristorataa on tämän tädin päässä! No nyt on työviikko pulkassa, hauska kokous takana, kolme vapaata edessä, karkkipussi auki...

Viikonlopulla lisää sienestystä, omenoitakin voisi säilöä... ja jonkun hyvän kirjan otan varmasti käteeni, että saan itseäni irti arjesta.

4 kommenttia:

 1. Kirkastuminen kuulostaa hyvältä! Nauti vapaapäivistäsi. Minullakin alkavat nyt perjantailomat, ja kuopus sopivasti kuumeisena ;)

  VastaaPoista
 2. Voi, pikaista paranemista sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 3. Eksyin vieraana blogiisi! Minua kiinnosti tuo sinun blogisi nimi. Itse juuri aloittelen. Bloggaaminen on hauska harrastus - varsinkin sosiaalisille ihmisille kuten me molemmat taidamme olla :) Mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
 4. Hei Marita ja kiva kun löysit :)!

  Juu, nimen ruodintaa löydät maaliskuulta... olen monesti miettinyt, että ehkä se voisi olla jotain muutakin. Kova hinku kuitenkin oli tämä blogi aloittaa ja kaikenlainen tietoinen hidastaminen on tämmöiselle vilkkaalle ja tosiaan sosiaaliselle ihmiselle tarpeen... voisi olla otsikkona vaikka Hittaammin... tms :) mutta otsikon alla ja profiilissani ehkä aukeaa enemmän. Yritän tämän blogin avulla hidastaa tahtiani, pysähtyä huomaamaan näitä arjen asioita... tervetuloa toistekin. Tulen visiitille myös :)!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!