tiistai 7. syyskuuta 2010

MatalalentoaOlen väsynyt, saamaton, hieman turhautunutkin... en saa oikein mitään pitkään aikomiani asioita kotona aikaiseksi. Yleensä... tai joskus... ainakin monen muun mielestä olen hirmuisen tehokas ja aikaansaava. Pakolliset pyykki-, tiski- ja ruoanlaittokuviot hoituvat, mutta muuten tökkii mahdottomasti kaikki. Suunnittelen ja aion koko ajan jotain, siirtelen paperipinoja keittiöstä tietokonepöydälle tulostimen päälle ja siitä toiselle puolelle pöytää. Kaikki tärkeät paperit ja laskut ovat sekaisin. Notkun liikaa netissä, valvon liian myöhään. Se aika kuukaudesta, kun kaikki tökkii ja on hankalaa, pelkkä tiskaaminenkin meinaa itkettää.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Susa! Muistin kommenttisi viime kuussa, kun väsymyksestä silloinkin kirjoitin. Miulla nyt selvästi tämä väsymys, ärtymys yms on viime kuukausina liittynyt puhtaasti kuukautiskiertoon. Paljon selvemmin kuin aiemmin. Toki moni muukin asia vaikuttaa. Tänään taas kokouskin, samalla porukalla josta vajaa kk sitten kirjoitin. Siitä tämä tuli mieleeni :)!

    Onneksi edessä vapaapäivät, josko helpottaisi! Toivottavasti sinullakin! Ajattelin kaivaa langat ja puikot, olen aika lailla tumpelo, mutta sitten olisi pakko pysähtyä paikoilleen... :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!