keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Äippä

Tänään äiti täyttää 60 vuotta. Kesällähän juhlistimme jo vähän etukäteen tätä päivää viemällä hänet Prahaan kahden sisareni kanssa. Maistiaisina sieltä, ylimmässä kuvassa tutkailemme äidin kanssa karttaa Venceslauksen aukiolla ja keskimmäisessä kuvassa muori ja siskot valloittavat kaupungin katuja Prahan linnan lähistöllä. Kaupunki hurmasi kyllä meidät kaikki täysin!

Syyshortensia on yksi äidin lempikukista, ja hän kovasti haluaisi meillekin sen hommata. Siskon uuden talon pihaan saivat istutettua viime viikonloppuna tupaantuliaislahjahortensian :)! Tänään hän sai kymmenen tulipunaista ruusua työpaikalle yllätyksenä meiltä, ja toivon mukaan pian pääsemme vielä juhlistamaan häntä koko katraan kesken! Onnea äiti <3!!!

4 kommenttia:

 1. Onnea äidillesi. Aivan ihanan lahjan annoitte hänelle ensiksi Prahan matkan ja sitten vielä hortensian myötä. Praha lumosi mieheni ja minut kymmenkunta vuotta sitten. Kuviasi katsoessani aloin kaivata sinne uudelleen :)

  VastaaPoista
 2. Heh, väsyneenä ja kiireessä tein tämän postauksen. Näköjään vähän harhaanjohtavasti kirjoitin... eli emme ostaneet äidille hortensiaa, asuu kerrostalossa ja niinpä sitten haluaa tyttärien pihoille lempikukkiaan :)! Äiti siis osti siskolleni ja haluaisi meidänkin pihaan sen hommata, mutta meillä puuta ja pensasta niin paljon :)!Mietin vaan postausta aloittaessani, että joku äidin lempikukka kuvaan täytyy saada. :)

  Prahaan haluan miekin uudestaan!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea teidän äiti! Ja onnea siskon talolle, mutta kumman? :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!