maanantai 14. kesäkuuta 2010

Testing, testing

Kuinkas sattuikaan, Blogger tarjosi uusia ulkoasusovelluksia. Alkaneen loman kunniaksi päätin testata tätä. Kommentteja saapi laittaa, miltä näyttää??

Yskänrähkä helpotti ja pääsin juoksemaan Suvi-iltaan kympin. Teinpä jopa oman ennätykseni, juosta hilippasin alle tunnissa. Nälkä kasvaa syödessä näköjään kausiliikkujallakin. Olen nyt sen verran monta kertaa jo ääneen puhunut juoksevani ensi kesänä puolimaratonin, että nyt ei enää voi perääntyä :)!! Juoksujuhlaa kanssamme olivat viettämässä serkkupoikani vaimonsa kera, aktiiviliikkujia ovat ja oli mukava saada heidät vieraaksemme muutenkin. Isäni vaimonsa kera saapui huoltotehtäviin, toisin sanoen lastenhoitovuoroon.

Tänään talo tyhjeni vieraista, mutta ei suinkaan hiljentynyt. Teimme lasten synttäreille kerrankin ajoissa kutsukortit valmiiksi, kesäaikaan syntyneiden kohtaloksi kun koituu usein vajaus kutsuvieraiden joukossa... toivotaan, ettei kato käy. Lastemme syntymäpäivillä on kahden vuoden lisäksi vain viikon ero, joten tänä vuonna juhlimme samalla viikolla ensin maanantaina Neidin 7veet ja sitten perjantaina Hran 5veet.

Iltapäivällä sain pihapuuhapuhdin; siirsin lopultakin raparperin uuteen, parempaan paikkaan. Lisäksi tein ammepuutarhan eli istutin ikivanhaan sinkkiammeeseen yrttejä. Katsotaan miten menestyvät... Huomenna haaveilen hakevani puutarhatilalta Pelargonioita ja jonkun amppelikukan. Ihanaa olla lomalla!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!