perjantai 18. kesäkuuta 2010

Perhosia, pihatöitä ja Praha


Teimme tänään Neidin kanssa perhosia aikakauslehdistä ja ohuenohuesta rautalangasta. Näin kauniisti ne lentelevät kynttiläkruunussa, jota en joulun jälkeen raaskinutkaan poistaa keittiöstä. Muu perhe on kyllä aika ajoin valittanut, että pöydän päälle normaalisti kuuluva valaisin pitäisi palauttaa...

Sää on ollut pilvinen ja tuulinen (sitä se kyllä tällä tontilla on aina, kahden ison pellon välissä ollaan tuulitunnelissa!). Sen verran lämmintä kuitenkin, että pihalla on ollut mukava puuhastella. Kesäkukat ovat etsineet pari päivää paikkaansa, ja nurmikon leikkasin kahdessa erässä. Nyt on hyvä mieli, kun on monta kohtaa kunnossa... jos toki tekemättömien asioiden lista onkin loppumaton!

Hyvällä mielellä olen muutenkin, aamulla ani varhain hyppään bussiin ja huristelen Hki-Vantaan lentoasemalle. Siellä kohtaan kaksi sisartani ja äitimme, jonka 60-vuotissynttärimatkalle lähdemme kohti Prahaa. En ole lentänyt aikoihin, ja muutenkin kotimaanmatkailu on ollut enemmän meidän perheen heiniä. Jännittävää, ihanaa ja huisin hauskaa! Laatuaikaa naisporukalla, mielenkiintoinen vanha kaupunki, kolme vuorokautta... :).

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana idea noiden perhosten tekeminen ja niinpä pääsi kaunis kynttiläkruunukin hyvin käyttöön:)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!