torstai 10. lokakuuta 2013

Ilona ilahdutti


Minulla on ollut vuosien saatossa käsittämättömän hyvä tuuri blogistanian arvonnoissa; aikoinaan voitin Lumiomenan ja Susan arvonnoissa kirjoja, sekä Mamman uunista jouluylläripaketin. Nyt napsahti mainio pikku "potti" uusimman blogituttavuuden kautta eli Keskeneräinen-blogin Ilona piti arpajaiset hiljalleen kasvavan lukijajoukkonsa kunniaksi. Ilahduttavana yksityiskohtana hän oli huomioinut Postimiehen ja minulle lisäyllärinä huopapalleroita, kiitos! Ja niin, potin väri natsaa kyllä meikäläisen värimaailmaan hyvin, niin keittiössämme kuin uudistuneessa olkkarissakin.

Blogeja on netti väärällään, mutta jotenkin sitä onnistuu aika ajoin löytämään uusia, omaa mieltä sykähdyttäviä paikkoja. Niistä tietää ihan heti ensimmäisestä kerrasta, että tänne jään pysyväksi vieraaksi. Olen yrittänyt päivittää tuota sivupalkista löytyvää listaani aina uusien tuttavuuksien myötä, kannattaa kurkkailla noiden yllä linkitettyjen lisäksi noihin muihinkin. 

Ilokseni huomaan myös, että olen saanut taasen uuden lukijan minäkin, tervetuloa Laura! Houkuttaisi pitää täälläkin pitkästä aikaa arpajaiset, ehkä sitten kun on 50 lukijaa kasassa!! Ja 500 postauksenkin rajapyykki näyttää lähestyvän!

Remppa-ja kesäkiireiden jälkeen toivon mukaan ehdin kuvata ja kirjoittaa hieman enemmän, on tämä sen verran kivaa puuhaa. Blogini on ollut alusta alkaen aika "sillisalaattia", kuitenkinpääpaino päiväkirjamaisella ajatusten ja kuvien tallentamisella, ihan tavallisen elämän muistiinkirjaamisella. Välillä jokin aihepiiri nousee pintaan enemmän, kuten nyt luonnollisesti sisustamisjutut ovat itselle tärkeitä rempan myötä. Jatkanen samalla linjalla, vaikka loppukesästä mietin kovastikin jotain uusia linjauksia. 


Ja hei, miulla alkoi syysloma!!
2 kommenttia:

 1. Kiitos :)

  Itseasiassa juuri Ilonan kautta tänne ajauduin. Katsoin, että kiinnostavaa on ja kirjauduin lukijaksi. Olin tuossa reissussa muutaman päivän, enkä ehtinyt huudella että olen tullut, mutta täällä siis ollaan :D

  Hauskaa lomaa ja onnea ihanasta voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista :)! Juu, "tunnistinkin" Sinut Ilonan komenttilaatikosta :). Tulen tutustumaan Sinun blogiisi/heisi lähiaikoina.

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!