keskiviikko 30. lokakuuta 2013


Onko teillä muilla semmoisia päiviä, että ihan hirmusti kaikkea aikoo ja suunnittelee, mutta tekeekin ihan kaikkea muuta? Tai sitten ei tee mitään. Tai ainakaan ei ole tyytyväinen siihen mitä teki tai oli tekemättä? Tai onko huono omatunto, jos on "vaan" makoillut? Miksei voi hyvillä mielin olla vaan?

Kaksi vapaata taas takana, ja koen etten ole tehnyt oikein mitään. Vaikka oikeasti olen tehnyt ihan tarpeeksi ja vähän ekstraakin. Osa hommista oli suunniteltuja, osa hetkellisestä inspiraatiosta kumpuavia. Se vaan on joku sisäänrakennettu juttu minussa, että pitäisi aina ehtiä vähän enemmän. Mutta tämä onneksi vain vapaa-ajan asioissa, työelämässä en piiskaa itseäni tällä hetkellä. Puolitoista vuotta sitten oli toisin.

No olen minä tänään makoillut kahteen kertaan kesken touhujen: Hra Kuopuksen sängyllä ihastelin lopultakin hänen huoneeseensan laitettua väliverhosysteemiä, joka erottaa muusikonalun musacornerin muusta huoneesta. Melkein torkahdinkin siihen sängylle miettien olohuoneeseen ennen joulua kotiutuvia verhoilijan käsittelyssä olevia 60-luvun nojatuoleja. Toisen kerran pötköttelin sohvalla päivän lehteä ja Pirkkaa lukien. Ai niin ja olinhan minä kolmannenkin kerran sohvalla iPadin kanssa hetken verran ennen saunaan menoa. 

Eli ihan hyvä päivä kuitenkin. 2 kommenttia:

 1. Kuulostaa etäisesti tutulle ;) Mulla käy yleensä niin, että kaikkea on aloitettu ja sit loppu aika puuhattu jotain mitä vaan teki mieli. Ootko muuten koskaan tätä lukenut :D
  http://www.positiivarit.fi/ittvh_n_oireet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa just miulta, sekä tuo sun kuvaus itsestäsi että tuo Positiivareiden juttu. Jep.

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!