keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Odottelua






Tämä kesä tuntuu muodostuvan odotuskesäksi. Olen odottanut lämpimiä ilmoja, Siskon vauvan syntymistä, oman loman alkamista, pääsykoetuloksia, kesäkekkereitämme, Valamon reissua ja uutisia Isämme voinnista. En ole täällä aiemmin voinut kirjoittaa asiasta, mutta nyt kerron sen verran, että mukanani kulkee Iso Huoli. Isällämme on vakava sairaus ja sen vaiheet, mahdolliset lisätutkimukset ja suunnitellut hoidot vaikutuksineen odotuttavat myös. 

Lomanodotus loppuu huomenna, sen jälkeen edessä on reilun kolmen viikon vapaus. Kumotakseni tämän odotusteemani, yritän olla asettamatta liian suuria odotuksia lomalle. Yhdessäoloa oman perheen kanssa. Tapaamisia sukulaisten kanssa. Vauvan nuuskuttelua jossain vaiheessa. 
Siinähän sitä.










2 kommenttia:

  1. Rentouttavaa lomaa. Joskus elämä tosiaan meneeodotteluksi. Toivottavasti isäsi hoidot sujuvat ja saatte odottaa seuraavaksi vähitellen toipumista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati. Aaltoliikettä tuntuu olevan sekä odottlufiiliken että isän voinnin suhteen.. no päivä kerrallaan. Tämä pitkä välimatka ei yhtään helpota mielenliikkeitä. No, jos kaikki hyvin menee, niin lomalla suunnataan itään.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!