perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesäkeittiö   


Sitä on on nyt viimeistelty ja somisteltu, huomenna on viralliset avajaiset. Sääennuste lupaa vettä, joten saimme "lisäsiiveksi" telttakatoksen, johon saa tarvittaessa seinätkin. Kunnon varusteet, iloista mieltä ja hyvä porukka koolla, niin eipä sadesää haittaa. 


p.s. Tuunailin lasten kolmen euron liitutaulusta vähän nätimmän version :) Näin eilen Ehtootorilla aivan ihanan, vanhoihin ikkunankehyksiin tehdyn liitutaulun. Meilläkin olisi niitä tuolla saunan vintillä, mutta nyt ei aikataulu antanut myöden tehdä semmoista. Mutta pakko tuommoinen Menu-taulu oli viritellä, kun ällin sain. Sattui vielä olemaan valmiiksi sahattuna heinäseipään pätkiä!


3 kommenttia:

 1. Ihana kesäkeittiö! :) Näkevätkö silmäni väärin, vai onko tuolla jo se kakkuvuoka-amppeli roikkumassa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana se on meidänkin mielestä :)! Ja ihan oikein näit, yksi kakkuvuoka-amppeli käytössä. Tein kyllä kolme, ja katkaisin yhden poranteränkin siinä tohinassa... En vaan oikein mieleisiä kasveja löytänyt niihin muihin, joten koeajan tätä ekaa nyt tämän kesän!

   Poista
 2. Upea kesäkeittiö! Tuolla kelpaa kokkailla:)

  Kovasti onnea näin päivän myöhässä teidän kuopuksellenne, jolla on hienon hieno syntymäpäivä!:) Täällä meillä ainakin eilinen oli aurinkoinen, ja pikkusynttärikemut vietettiin vielä illalla omassa pihassa mansikkakakun parissa...:D

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!