tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kirjahylly eli The Löytö, osa 2


Olen jo pitkän aikaa haaveillut kirjahyllystä. Ihan hirveän aktiivisesti en ole sitä kuitenkaan metsästänyt. Mielessäni olen jos jonkinlaisia ratkaisuja pähkäillyt, päätyen siihen, että joku retro olisi kiva. Mummolassa olisi ollut yksi nätti, vanha hylly, mutta siinä oli televisiota varten semmoinen oma kolo. Nykyinen taulutelkkumme olisi siihen auttamattoman suuri ja näyttäisi hassulta. Päädyin viime viikon perjantaina Hra Kuopuksen kanssa pika pikaa Nuorten työpajan myymälään, josta löysin viime syksynä nätin, 1950- tai 60-luvun liinavaatekaapin. No tällä kertaa siellä odotti meitä tämä varsin miellyttävä tuttavuus! Otin mitat ja varasin sen heti, isännälle kuvaa kännykällä jne. Tänään noudimme sen kotiin! Hintaa hyllyllä oli 70euroa, ja kyseessä todella siisti yksilö.

Ylimmässä laatikossa on toimiva lukko ja alimman laatikon sisäpuolelta löytyi vanhoja tarroja :)

Koko olohuoneen järjestys meni uusiksi, tosin mylläsin sen valmiiksi jo viikonloppuna. Saimme nimittäin Mummolasta tämmöisen alakuvassa olevan tason/senkin tms. ja siitä järjestyi uusi tv-taso vaalean Ikea-kalusteen tilalle. Stereoita lukuunottamatta onnistuimme piilottamaan hifistelylaitteet likuovien taakse. Se sopii minulle, eihän niissä oikein silmä lepää ja josko eivät niin pahasti pölyä keräisi. Ja miten nämä kaksi uutta tulokasta sopivatkaan yhteen!


Tuo Peltsi tuossa kuvassa on ihan vahingossa :)


Sisustuskärpänen on puraissut minua pitkästä aikaa oikein tosissaan. Olen saanut alkuvuodesta asettamiani tavoitteita työhuoneen kaappien siivouksen ja turhan tavaran kierrättämisen suhteen toteutettua aika mukavasti. Tilaa on tullut lisää, mutta paljon tavaraa seilaa silti vielä ympäriinsä. Eikä asiaa auta se, että sain Mummolasta valtavasti kaikkea ihanaa... Taitaa olla luvassa sisustus-/astia-aiheisia postauksia! 
6 kommenttia:

 1. Hei!

  Uusi lukija ilmoittautuu. Löysin tännen Katin Kirahvilan kautta ja nähdessäni tämän postauksen kirjahyllyn ja erityisesti tv-tasona toimivan senkin tiesin tulleeni oikeaan paikkaan. :)

  En vielä kovin paljon lukenut blogiasi taaksepäin, mutta ennättäähän sitä.

  Voi kunpa löytäisin itsekin tuollaisen senkkijutun tv:n ym. tasoksi, sopisi kivasti uusien ja vähän vanhempien huonekalujeni joukkoon, terästäjäksi. 60-70 -lukujen lapsena kaipailen tuollaisia, hinnat ovat vain aika kovia.

  Kommentoin välillä useammin välillä. harvemmin. Omaa blogia minulla ei ole. Seurailen aika erilaisiakin blogeja (siis keskenään), mutta se on vaan lukijalle - ja omille ideapoiminnoille - rikkautta se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pauliinalotta ja tervetuloa! Kiva saada uusi lukija mukaan! Itsekin seurailen erilaisia blogeja, ja tämä omanikin lienee sitä sun tätä-genreen kuuluva :). Pitää siis sisällään milloin mitäkin. Nyt on ollut hieman hiljaisempaa vaihetta, mutta pienet tuumaustauot tekevät yleensä vain hyvää.

   Poista
 2. On kyllä ihana kirjahylly ja kieltämättä ihana hintakin. joskus vielä löytyy ihan asiallista tavaraa jotakuinkin inhimilliseen hintaan. :) Senkkikin sopiia paikoilleen niin kuin olisi siinä aina ollut. Melkein nyt alkoi harmittaa, että on haalinut kirjoja niin paljon, että tuollaisesta vanhasta hyllystä einolisi mainittavasti hyötyä moisten säilytykseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että tuo senkki on ihan omalla paikallaan :)! Mie luulin, että miulla on PALJON kirjoja, kun niitä oli siellä sun täällä ja poden ajoittain huonoa omaa tuntoa, kun ostelen lisää... mutta eihän tuo tullut edes täyteen tuo hylly!! Ammattikirjallisuuden tai siis oppikirjame (ollaan molemmat hoitsuja miehen kans) laitoin kirjahyllyn alakaappiin, en niitä halunnut näkösälle.

   Poista
 3. On tuo tosiaan aivan ihana! ja tuo tv:n alla oleva senkki liukuovineen kanssa! Oi joi, milloinhan mää löytäisin kans ;)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!