keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juhlahumua vol 1

Kissa-aiheisia onnittelukortteja, rapisevia pinkkejä lahjakääreitä, "topmodel"-piirustusvihkoja, karkkia, kikatusta, kiljuntaa, hihitystä, supinaa, Barbie-leikkejä, piilotettujen lakupötköjen etsintää, kimaltavia mekkoja, pikkuveljen ja tämän kaverin koheltamisen aiheuttamaa silmien pyörittelyä. Mm tätä kaikkea oli meillä tänä iltana, kun Neiti Esikoinen vietti 9-vuotisjuhliaan viiden ystävänsä kera. 

Minkähänlainen minä olin yhdeksänvuotiaana... sen muistan ainakin, että noista Karnevaali-kekseistä piti aina saada se, jossa oli ballerina ja vaaleanpunainen kuorrute... siis nämä kaksi samassa, niin se oli paras koko paketissa!

Mieltäni lämmitti iloisen tyttökatraan lisäksi se, että Neiti sanoi haluavansa ensi vuonnakin vielä kaverisynttärit ja kotona. Oli nimittäin joskus puhetta, että voisi halutessaan viettää 10-vuotissynttärit niin, että viedään vaikka kaksi parasta kaveria vaikka leffaan tms. Nyt hän totesi, että haluaa ensi vuonnakin vielä leikkiä ystäviensä kanssa. Nytkin viimeinen tunti hurahti Barbie-leikeissä. Tuntuu erityisen hyvältä, koska niin paljon kuuluu nykypäivänä viestiä siitä, että lasten leikkitaidot ovat puutteelliset ja että lapsille joudutaan opettamaan perinteistä leikkimistä. 

Iso pieni Neitimme, ihana kesätyttösemme. Yhdeksän vuotta. Uskomatonta ja hienoa ♥.


2 kommenttia:

  1. Kyllä, Karnevali-kekseistä ihan ehdottomasti parhaan makuinen oli se vaaleanpunainen ballerina. :D Onnea tytölle, toviottavastibleikkiä riittää vielä muutaman vuoden ajan. Jotenkin on niin surullista katsoa, miten lapsuus tuntuu koko ajan lyhenevän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) taisi olla kaikkien tyttölasten suosikki ;)! Kiitos onnitteluista, välitän! Juu, toivon totisesti, että leikkiä piisaa vielä...

      Poista

Kiitos ajatuksestasi!