keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tällä hetkellä...

Mamman uunista nappasin tämän ajatusleikin, tee Sinäkin jos siltä tuntuu :)

Vapaa-aika; kuten olen ennenkin kertonut, siirtymävaihe vuorotyöstä "kahdeksasta neljään"-rytmiin vei aikansa. Arkivapaat ja iltavuoroon menoa edeltävä vapaa aamu olivat omalla tavallaan erityisiä. Nyt kolmen ja puolen vuoden totuttelun jälkeen olen melkoisen tyytyväinen työaikaani, viikonloput ja illat vapaita. Vapaa-aikaani on myös koko perjantai, josta nautin osittaisen hoitovapaan ansiosta vielä toivon mukaan Hra Kuopuksen toisen luokan loppuun asti. Eli tästä eteenpäin vielä kaksi ja puoli vuotta... Vapaa-aika, niin... olen aikamoinen touhuaja kun sille päälle satun eli enimmäkseen. Ajan ja iän myötä onneksi oppinut hiukan jo olemaan mitään tekemättäkin... mutta siinä on opettelemista edelleen :)

Inspiroidun; käsistään kätevistä ihmisistä, luonnosta, väreistä, kirjoista, musiikista, muista blogeista... innostun monista asioista helposti, mutta (liian) usein kyllä innostus lopahtaakin äkkiä. 

Salatut ominaisuuteni; en taida tietää niitä vielä itsekään... olen kyllä melko varma siitä, että minussa on vielä  semmoisia voimavaroja tai taitoja, joita en ole saanut syystä tai toisesta valjastettua tähän mennessä omaksi tai muiden hyväksi... 

Haluan lukea tänä keväänä; kehutun, kiitetyn ja palkitun Katja Ketun Kätilön. Sen lisäksi minulla on omassa "kirjastossani" toistakymmentä lukematonta kirjaa...

Suosikkifilmi nyt; voi sentään, minä katson niin vähän elokuvia! No, haluan nähdä uusimman Risto Räppääjän... Saapasjalkakissa oli aika mainio näin kissaihmisen näkökulmasta katsottuna. 

Ihana ruoka; ohrapuuro, voisilmän, kanelisokerin, marjojen, kiisselin (you name it) kanssa maistuu pakkasilla... kuten myös kaikenlaiset sosekeitot, joista nauttimista yritän perheelleni opettaa ;).

Pukeudun nyt; lempivaatteeni alkuvuoden ajan on ollut viininpunainen trikootunika ja pitkä harmaa villatakki, molemmat löysin ihan vahingossa alennusmyynneitä. En ollut edes oikeasti etsimässä mitään. Villatakissa on hauskat mustat "nahka"paikat kyynärpäissä. Pappatakki sanon minä ja muistan, että ainoa kerta kun äitini on arvostellut negatiivisesti pukeutumistani oli lukiovuosien tyyliini kuulunut "peltipaita" eli se semmoinen pitkä, flanellinen, pystyraitainen miesten yö-tai aluspaita.. :) Ai, mutta semmoinen olisi lämmin yöpaitana!! Niin ja tämän hetken pukeutumiseeni kuuluvat ehdottomasti villasukat, kotona polvipituiset, töissä normit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!