maanantai 27. helmikuuta 2012

3. päivä
- luin eilen liian myöhään, mutta minkäs teet kun kirja vie mukanaan!
- ostin tänään kokonaisen ananaksen, jota himoitsin jo lauantaina, mutten ottanut painoksi selkäreppuun
- ostin myös tofua, minussa nimittäin asuu pieni kasvissyöjä, joka näin yksin ollessa voi kikkailla ruoan kanssa just niin kuin tykkää :) 
- ahersin autotallin eteen jäätyneen, iltamyöhään auratun lumivallin kanssa ja kannoin puita kuusi telineellistä sisälle töiden jälkeen. Ehdin nauttia kirkkaasta iltapäivän auringosta viime metreillä. Lisäksi vein pulkalla lehtiä ja metallia kierrätyspisteeseen illan hämärtyessä. Siinä olivat tämän päivän liikuntasuoritteet. Huomenna menen suoraan töistä EasyLineen. Pakattu jumppakassikin on jo autossa valmiina.
- kierrätyspisteeseen kävellessä mietin yksinoloa, yksinäisyyttä, itsenäisyyttä, itsekkyyttää... 
- sukasta taitaakin tulla minun jalkani kokoinen :) sekoitin lankojen paksuudet ja pidin tuota Nallen Kukkaketo-lankaa yhtä paksuna (tai ohuena) kuin Fritidsgardenin Fabelia, josta olen tehnyt Neidille yhdet sukat ja Herralle aikomus tehdä. Kysyin neuletukihlöltäni jo aiemmin silmukkamäärää Fabelia ajatellen ja tein sen mukaan nyt nämä... no on ainakin kasvunvaraa. (heh, näyttääpäs hienolta ja pätevältä lankojen nimet miun blogissa :) hihihi)
- piti mennä suihkuun, mutten tarennut. Sauna lämpiää siis.
- sain juuri sähköpostiini tuoreita kuvia lasten tämän päivän laskettelureissusta, ihana aurinkosää on ollut Lapissakin ja upeasti lunta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!