maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantaimietintöjä sairastuvalta

Viikonloppu irrotti ajatukset työstä ja arjesta hyvin. Jopa liiankin hyvin, sillä työviikon alkaminen tuntui eilen erityisen kuormittavalta ajatukselta. Hra Kuopus on ollut tautinen viime viikon keskivaiheilta alkaen, viimeiset neljä yötä yskinyt aika lailla. Viime yönä lämpökin hiukan nousi, mutta kunnon kuumetta ei ole ainakaan vielä ollut. Olen nukkunut yskää kuunnellen (ja vähän kissojenkin takia) huonosti, aamulla silmäluomeni painoivat tavattomasti. 

Mies meni tänään iltavuoroon kahdeksitoista, ja minä sain omat työni järjestettyä niin, että pääsin hoitamaan Kuopusta loppupäiväksi. Tuossa pari tuntia sitten tosin olin jo varma, että saa huomenna mennä eskariin/hoitoon, kun niin kovalla puhdilla valitti tylsyyttä ja olisi halunnut olla tyynysotaa. Itse olin ihan valmis päiväunille töistä tultuani, mutta hänellä oli virtaa vaikka muille jakaa. Mutta taisin nuolaista ennen aikojani...

Hetki sitten alkoi pikku mies taas uuvahtaa, huonosti on hän itsekin yskänsä takia nukkunut... lämpökin nousussa, katsotaan miten ilta menee. Mies ei voi olla huomenna pois töistä, ja minunkin poissaoloni vaatii tietenkin järjestelyjä, joita itse tässä olen päivän aikana miettinyt. Tylsää, kun ei voi olla hyvällä omalla tunnolla pois edes lapsensa sairauden takia! Liekö raukalla paljon puhuttua mykoplasmaa, jos ei tuosta ala tilanne tasoittua niin on se lääkäriin lähdettävä.

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista pienelle. Nyt on ollut aika sitkeitä köhiä kyllä liikenteessä.

  Toi kuvan sydän on muuten tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kati, meillä on muksut olleet ihmeen terveitä syksyn ja talven. Ja oikeasti ollaan päästy tosi vähällä sairastamisien suhteen kaiken kaikkiaan. Enpä muista montaa päivää olleeni töistä pois lasten sairastamisen takia, josko onneksi harvoin omiakaan sairaslomia.

  Tuon piikkilankasydämen ostin Forssan Kehräämöalueen ehtootorilta joku kesä sitten. Niitä taitaa olla myynnissä myös samaisella Kehräämöalueella sijaitsevassa Käsityökeskus Sigridissä, joka on käymisen arvoinen paikka, vinkvink :)!

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko laittaa vielä linkki em paikkaan, se on niin kiva :) http://www.sigrid.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Pitää yrittää joskus päästä käymään tuolla :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on ollut kyllä hyvin tautipitoinen talvi. Paranemista sinne. Sairastaminen (joko itsen tai lapsen) on jo sinällään rankkaa ja sitten kun vielä on pakko miettiä kaikkia käytännön järjestelyjä töiden yms. suhteen niin entistä tylsempää.

  VastaaPoista
 6. löysin tämän blogin ihan sattumalta tuolta kaikkien blogien joukosta ja nyt olen aamun lueskellut kuuma kahvikuppi kädessä ajatuksia, joita omassa päässänikin pyörittelen. Samoja ajatuksia ja fiiliksiä kuin itsellä pomppaa silmien eteen vaikka kuinka, mitä pidemmälle tätä luen. Hassua löytää jonkun toisen päästä niin samanlaisia pohdintoja, kuin mitä itse omassakin päässä pyörittelee. Illalla jatkan vielä lisää lukemista.
  Kaikken hyvää sinne ja pikaista paranemista lapselle.
  Sanna

  VastaaPoista
 7. Hei Sanna ja voi miten mukava kuulla, että hengenheimolaisia löytyy :). Olen muuten joskus kokenut vastaavia fiiliksiä, ja ihmetellyt samaa miten voi toinen ajatella tai pukea sanoiksi niitä itsellekin kovin tuttuja tuntoja. Tervetuloa, ja toivon, että viihdyt pidempäänkin. Lapsi voi jo paremmin, mutta nuha iski minuun itseeni :(

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!