lauantai 31. maaliskuuta 2012

Our Earth HourLasten lievästä vastustelusta huolimatta sammutimme telkkarin klo 20:30. Hypnoosiohjelma Mitä tuli tehtyä jäi kesken, mutta hetken naristuaan Neiti haki piirustusvälineet keittiönpöydän ääreen ja alkoi taiteilla. Hra Kuopus osallistui toimintaan väritysavustajana. Mies luki otsalampun avustuksella uusinta Retki-lehteään. Minä kikkailin kameran hämäräkuvausominaisuuksilla.

Lapset totesivat jo heti kohta ennen yhdeksää, että tämähän on kivaa. Kuopus sanoi, että on mukavan rauhallista. Samalta minusta tuntui taannoin Tapani-myrskyn aiheuttaman sähkökatkon aikana, ja meillä se kesti vain 13tuntia. 

Viisainta olisi ollut mennä tuon tunnin aikana nukkumaan, eikä enää avata läppäriä tai telkkaria. Mutta minun oli ihan pakko päästä siirtämään nämä kuvat, sekä muutama päivällä ottamani keväinen kuva koneelle. Nyt kuitenkin suuntaan Höyhensaarille, sillä huomenna on taas edessä voimistelureissu Neidin kanssa. 

Ihmeellistä ja ihanaa, että huomenna alkaa huhtikuu. Takatalveahan nuo tosin povaavat ja lapsia tympi aamuinen lumisade. Mutta ainahan se kevät temputtelee säiden osalta, kesä tulee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Ja ensi viikolla minulla on vain kaksi työpäivää, jonka jälkeen viikko lomaa/vapaita! Jihuu!!!
5 kommenttia:

 1. Mitä ekassa kuvassa on? Tai minkä läpi näkymä?

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Meidän piti viettää myös earth houria, mutta kuopus oli niin kipeä illalla, että se meni sivu suun :/

  VastaaPoista
 3. AW, kuva on otettu semmoisen talouspaperirullan hylsyä kapeamman ja paksumman pahviputken läpi. V avusti, piti putkea paikallaan ja "tähtäsi" kynttilään päin ;)

  Susa, kiitos! Toivottavasti tautitila helpottaa pian!!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin unohtui koko juttu. Pitäisi pitää joku ilta oma ykstyis earth hour! Se eka kuva on kyllä mahtava! "Valoa tunnelin päässä".

  VastaaPoista
 5. Kaisamaiju, kiitos :)! Kuopus leikki ja tähysteli sillä putkella, ja siitä se sitten lähti ;D ihan pakko oli kokeilla, että saiskos siitä jotain aikaiseksi... ja saihan siitä.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!