sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pientä kivaa ja tuoksuvaa (=synttäriarvonta)

Aina olen ollut numeroiden kanssa onneton, mutta silti ihmettelen miten tuossa aiemmin laskin blogini iäksi kolme vuotta, jos ensimmäinen postaus on julkaistu 3.3.2010. No tekevälle sattuu jne. 

Joka tapauksessa pienen, tuoksuvan arvonnan järjestän nyt. Vaikka luistelukelit lienevät tältä talvelta ohi, ainakin täällä eteläisessä Suomessa, niin Dermosilin kaunissa tuoksusaippuapakkauksessa ollaan vielä jäällä. Pakkaus sisältää kolme palasaippuaa, vuoden 2010 kuvastosta, mutta tiiviisti paketissa olleet ja kaapin perukoille unohtuneet. Kyllä, luit oikein. Minä, palasaippuafani, olin ne unohtanut kokonaan. Itselläni on kuitenkin sen verran monta ihanaa palaa odottamassa käyttöä, että laitan nämä nyt suosiolla ilahduttamaan jota kuta teistä. 

Arvonta alkaa tästä iltapäivästä ja päättyy viikon kuluttua eli su 25.3.2012. Arpajaisiin osallistut kertomalla blogini kommenttilaatikossa, mitkä viisi keväistä asiaa ilahduttavat Sinua juuri nyt!


10 kommenttia:

 1. Aurinko, kevätlintujen äänet, kesäsuunnitelmat, kirjoittaminen, uusi kevättakki.

  VastaaPoista
 2. Sinullapa on kaunis blogi. Minäkin haluan osallistua arvontaan ja minusta viisi ihanaa ilahduttavaa keväistä asiaa ovat: lähestyvä talviloma, auringonpaiste joka ruskettaa kasvoja, talvikenkien jälkeen kesälenkkarit jalkaan, autoa ei tarvitse laittaa enää lämppäriin kun on plussan puolella ja kohta pääsee jo mökille!

  VastaaPoista
 3. Hei Omapäinen arkeilija ja Roz! Oikein mukavaa, että tänne löysitte, tervetuloa toisekin! Kiva kuulla kevätaatoksianne!

  VastaaPoista
 4. Juuri nyt ilahduttaa lintujen liverrys, räystäistä lirisevä sula lumi, jo korkealle kohoava aurinko vasten sinistä taivasta, puun oksissa näkemäni pienet silmunalut sekä se tunne, että talvi on kohta taittunut!

  VastaaPoista
 5. Susa, en olekaan vielä silmuja tullut kytänneeksi, täytyypä vilkaista!

  VastaaPoista
 6. Joo kyllä palasaippua aina nestemäisen päihittää! minua ilahduttaa; auringon paiste, lintujen laulelu, tyttäreni joka siristelee silmiään auringon häikäistessä, terassikauden avajaiset ja uudet aurinkolasit
  -Shiva-
  suddenconnection(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Heips!
  Keväässä minua ilahduttavat: valoisat illat, juoksulenkit asfaltilla, aurinko, lämpö ja se kun saa pukeutua ohuempiin ja kevyempiin vaatteisiin :)

  VastaaPoista
 8. Hei
  Keväässä minua ilahduttaa aamuvarhaisella kuuluva linnunlaulu, pienen pienet tulppaaninalut, jotka näin naapurin kukkapenkissä, pajunkissojen pulleus (tulee kauniita koristeita pihalle), tunne kun pää on piposta vapaana ja ihana valo joka tulvii jo hetkittäin. Toki moni muukin asia, mutta tuossa ihan päällimmäisiä.
  Onnea blogin kahdesta ensimmäisestä vuodesta. Toivottavasti tulee monta lisää. Olen innolla arvonnassa mukana.
  Pahoittelut kissastasi, päästin omani juuri ovesta ulos eikä auta kuin toivoa parasta, että pärjää autojen yms joukossa.

  VastaaPoista
 9. 5 keväistä ilonaihetta, hmmmm. Ainakin, että jalkapallon peluu siirtyy pikkuhiljaa oikealle nurmelle tai ainakin ulos hallikauden jälkeen. Erityistä iloa suo myös se, että taas voi käydä kävelyllä pelkäämättä kaikenaikaa liukastumista / kaatumista. Iloitsen myös siitä, ettei auton ikkunoita tarvitse enää skrapailla. Lintujen kevätmuuton seuranta onnistuu kivasti tällaiselta vähemmänkin lintuja tuntevalta harrastelijalta ja puutarhan ensimmäiset elonmerkit on aina kiva keväällä bongata.
  Arvonnassa olen myös toki mukana, kiva on palkinto.

  VastaaPoista
 10. Keväällä ilahduttavat erityisesti linnunlaulu, ensimmäiset leskenlehdet, lisääntynyt valo, se ettei tarvitse lämmitellä ja skrapailla autoa sekä grillauskauden avaaminen.
  Onpa sinulla kivassa blogissa mukava arvonta, olen ehdottomasti mukana.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!