lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa


Lumet sulavat hurjaa kyytiä, joutsenet huutelevat päivittäin ja polkupyöräkausi on avattu. Aloitin myös talvivaatteiden poislaitto-operaation, osa pesukoneen, osa tuuletuksen kautta kesäsäilöön. Lisäksi olen inventoinut omaa vaatelipastoani, että voi olla ihmisellä turhaa vaatetta jemmassa. 

Neidin kanssa olimme eilisen iltapäivän kevätvaateostoksilla, ulkoilupuku ja tennarit olivat hänen ostoslistallaan. Mieleiset löytyivätkin helposti. Onneksi. Ei tarvitse lähteä (ainakaan vielä) isompiin kaupunkeihin shoppailemaan. Olin ihan uupunut tämänkin reissun jälkeen, vaikka minussa pieni materialistikin valitettavasti elää. Toisinaan on oikein rattoisaa pyöriä kaupoissa, mutta toisinaan väsyn ihan kamalasti siitä hälinästä.

Huomenna lähdemme Neidin voimistelujoukkeen ensimmäiseen asematapahtumaan Mäntsälään asti. Pientä jännitystä ilmassa! Kassit pakattuna, ja paljetit paikoillaan kisapuvuissa!

Suloista sunnuntaita Sinulle!


2 kommenttia:

 1. Teillä ollaan kevään odottelussa jo noin pitkällä. Meillä nuoret on jo heittäneet talvitakkinsa odottamaan että äiti ne sieltä pesisi odottelemaan uutta talvea, mutta itse en vielä uskalla talvitakkia laittaa kesäteloille. Olen ihan sata varma että jos sen teksisin, alkaisi seuraavana aamuna kamala takatalvi. ;)
  Tennarit olen jo etsinyt jalkaan.
  Menikö Mäntsälässä niin kuin piti? Pidin peukkuja :)

  VastaaPoista
 2. Hei Wenlamo ja tervetuloa! Kyllä vain, kevät on pitkällä ainakin lumien sulamisella mitattuna. Mutta maanantaina ja tänään oli aamusella pakkasta, ja lumisadettakin luvattu, joten eipä pitäne nuolaista ennen kuin jne ;)

  Mäntsälässä meni mukavasti, kiitos peukuista! Kyseessä ei ollut varsinainen kilpailu, vaan ennen kaikkea hiljakkoin aloittaneille voimistelijoille näyttäytymisestradi, jossa myös tuoreet valmentajat saavat palautetta omasta työstään. Tämä kaikki on meille itsellkin siis uutta ja ihmeeellistä, Neiti alotti joukkuevoimsitelun viime syksynä.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!