maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hui Hai
Entisissä, rumissa tummansinisissä kumisaappaissani on reikiä saumoissa. En kyllä ole tutkinut niiden korjattavuutta, kun turhamaisuuttani halusin nätit kumisaappaat. Katselin Hai-saappaita sillä silmällä jo viime kevänä, mutta koska kumpikin lapsista tarvitsi tuolloin uudet kumpparit, lykkäsin suosiolla omaa tarvettani (kuinkas muuten äiti-ihminen tekisi?).

Tänään sitten oli sopivan märkä ja harmaa päivä ostaa uudet ja pirtsakat kumpparit. Kyllä näillä nyt kelpaa saapastella, vaikkapa sitten ihan alvariinsa, kun lukee tuossa mukana tulleessa lapussa, että ovat peräti City-mallistoa!

p.s. Saisikohan niistä entisistä jonkinlaiset puutarhakalossit?


10 kommenttia:

 1. Hienot! Minäkin tarvitsisin uudet kumpparit. Hait olisivat kyllä tosi makeet. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja varmasti piristävät loskassa kahlatessa!!!! Mä haluaisin kans hait, mutkun ne ovat niin leveää lestiä ja leveävartiset, että mulla mahtuisivat molemmat jalat samaan saappaaseen. :D Joten tyydyn kuolaamaan niitä muilla ja yritän löytää jotkut varmemmin jalassa pysyvät ruipelosääriini.

  VastaaPoista
 3. Ompas ihanat! Minä haluaisin sellaiset limenvihreät itselleni! Mutta kun entiset lilat on vielä ihan siedettävässä kunnossa niin en raaski vielä ostaa uusia!

  VastaaPoista
 4. Katja; muistanko sinulla olevan keltaiset kumpparit? Vai oliko se keltainen sadetakki? :)

  Kati; mie voin antaa omista jaloistani täytettä siunkin saappaisiin ;)

  Kaisamaiju; Ne limenvihreätkin ovat aika makeat, mutta päätin pitäytyä itselleni rakkaamassa punaisessa.

  Susa; NIIN OVAT :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen katkonut kahdetkin vanhat kumisaappaat varsista ja varsinkin nokialaisista tykkäsin sen katkomisen jälkeen. Mun paksuun pohkeeseeni pitkävartiset nokialaiset olivat ahdistavat, mutta lyhyemmällä varrella tulee käytettyä. Toiset, jotkin halppiskumpparit leikkasin kalossimalliin ja niitäkin tuli jonkun aikaa käytettyä. Huomasin kuitenkin aika äkkiä, että halpaa ei kannata ostaa kumisaappaissa(kaan), koska se kumi meni muutamassa vuodessa huonoksi. Nyt mulla on vihreät Hummelit oransseilla nauhoilla ja jos kumisaappaita voi rakastaa, niin mä rakastan niitä. :D Haitkin on kyllä ihanat ja olisin varmaan sellaiset hankkinut jos en olisi Tanskasta noita Hummeleita sattumalta löytänyt. Lastenhyllystä, mistäpä muualtakaan. ;) Mä voisin ostaa apaut puolet vaatteistani ja asusteistani lasten osastolta. Jos siis mahtuisin niihin. :P

  VastaaPoista
 6. hait on hyvät!! ite ostin viime syksynä omani. Arvoin pitkään värikkäiden ja tummien välillä, ja lopulta päädyin ehkä vähän tylsästi tummansinisiin. Ajattelin, että menee tarvittaessa "citysaappaina" sellaisinakin päivinä, kun ei jaksa erottua joukosta.. Mutta kyllä noi värikkäät vaan tuovat mukavaa piristystä katukuvaan! :)

  VastaaPoista
 7. Haista saa tuunattua persoonalliset kumpparit helposti. ilme muuttuu heti kun lyhentää kellastuneet varrensuut leikaten heijastinnauhaa myöten.tai saappaisiin voi piirrellä kivoja kuvioita ihan kuulakärkikynällä jne. Hait on helppo puhdistaa pesemällä pyykkin mukana koneessa! Kokeilkaa ja kuvatkaa ennen/jälkeen,eron HUOMAA!

  VastaaPoista
 8. Totta kaikki värivalikoimasta alkaen. Mä oon koukussa valkosiin, mut ei meinaa saada enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teit tosi hyvän ostoksen. Itse tykkään myös pitää Hai-saappaita usein näin keväällä jalassa. Ja autoa ajaessa ne on ihan parhaat.

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!