keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lunta tulvillaan....Kuva on viime vuodenvaihteesta, mutta kohta ehkä ja toivottavasti näyttää samanlaiselta! Ainakin tänään on lunta tullut kiitettävästi, ja tulee edelleen! Muut kiroaa, manaa ja tuskailee, mie tykkään! Jouluvalot aion viritellä viikonloppuna, ensimmäinen adventti on mielestäni se oikea aika. Sisällä tosin jo yhdet palavat... tai oikeastaan kahdet, koska lapsilla on yövalona lamppusarja, ollut jo siitä lähtien kun syksyn yöt alkoivat pimentyä. Glögikaudenkin aloitusta pitkitän myös yleensä ekaan adventtiin, mutta eilen annoin periksi :)! Neiti keksi kaapista jo valmiiksi ostamani glögitölkin, ja se oli menoa se!

Toivon kovasti, että pakkanen ja lumi pysyisivät, jouluna täytyy muuten olla verhot kiinni sisällä, hakea tunnelmaa muusta kuin maisemasta... ja tokihan siihen moni muukin asia vaikuttaa, mutta eittämättä lumi kuuluu jouluun! Tänään suunnittelemme yhdistysväen kanssa tulevana viikonloppuna olevaan kuntamme joulunavaustapahtumaan koko perheen tonttupolkua... lumen puolesta puitteet lienevät oivalliset lauantaina, mutta hiukan jännittää onko pakkanen liian kireä....

1 kommentti:

  1. Minäkin nautin! Ihan hurjasti. Tänään vietin kotipäivää flunssasta toipuvien lasten kanssa ja teimme lumitöitä; Lapset istuivat lumikolan kyydissä ja nauttivat niin.

    Minä aloitan glögikauden jo pyhäinpäivänä, koska se on minulle enemmän talvi- kuin joulujuomaa. Mutta valosarjoista jouluisimmat pääsevät meilläkin esille adventtina; muut ovat jo esillä valaisemassa maisemaa. Paras valaisija on kuitenkin tämä ihana lumi.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!