perjantai 5. marraskuuta 2010

Pienellä viiveellä


tänne kirjoitan. Usein teen postauksia päässäni, mutta en vain ole saanut kirjoitettua. Toisaalta kuvattomuus rajoittaa selvästi kirjoittamistani. Kamera on ihan kunnossa, mutta edelleenkään en ole saanut asennettua kuvakäsittelyohjelmaa tähän uuteen koneeseen. Muutenkin kuvaamiseni hiipuu ajoittain... nyt lienee semmoinen hetki.

Kaikki kutakuinkin mallillaan; kiva vapaapäivä takana kera aamulenkin ja kampaamoreissun. Fiksuina siivosimme kerrankin jo heti vapaiden aluksi eli eilen. Tänään vielä puhtaat lakanat omaan sänkyyn. Mies ja lapset kävivät keräämäässä karpaloita muutaman desin. Hra Kuopus sanoi, että olipa kiva olla metsässä pitkästä aikaa. Nyt karpaloita mansikoiden kera iltapalarahkassa. Nenäpäiväohjelma kiinnostaa lapsia, minä haaveilen aloittavani sen Neidin pipon. Huomenna lapset menevät appivanhemmille yökylään ja me pääsemme hippaamaan miehen kanssa eräisiin possujuhliin :) Kivaa pitkästä aikaa!


3 kommenttia:

  1. Oi, pienestä herrasta tulee aivan selvästi erämies isänsä jalanjäljissä. Nenäpäivä kiinnosti lapsia täälläkin, ja mikä mukavinta, myös päivän tarkoitus viritti keskustelua. Kivat hippaukset ja tsemppiä neuleprojektiin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos AW, pipo jo hyvällä alulla :)ja V:n pipo valmiina. Kyllä meilläkin keskustelua heräsi... toivottavasti myös jäi jotain mieleen muhimaan...

    VastaaPoista
  3. Hauskoja hippaloita! Minäkin haluaisin, mutta näköpiirissä ei taida olla juhlan juhlaa?!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!