tiistai 15. tammikuuta 2013

Sain syrämen


Niina Onnea on... blogista muisti minua New Blog- tunnustuksella, kiitos siitä hänelle! Ihan uusihan tämä blogini ei ole, mutta lukijamäärän perusteella menee tunnustuksen saantikategoriaan kyllä :). Ja aina on kiva kuulla, että joku on erityisen viehättynyt :)

Homma menee näin:

- kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä hänen bloginsa
- valitse viisi (5) ihanaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa, kerro tunnustuksesta jättämällä kommentit kyseisiin blogeihin
- toivo, että bloggaajat, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin

Minä laitan sydämet menemään seuraaviin blogeihin, ihan uusi näistä ei ole kyllä mikään, en ole hetkeen tutustunut aivan uusiin paikkoihin, mutta lukijamääräkriteeri saa riittää... ja itse asiassa eihän tuossa ohjeessa mitään uudesta sanotakaan, vaikka se syrämen sisällä lukee ;)


Juntusen naapurit- taitava Olina kuvaa, kertoo ja ompelee osuvasti

Tie on kevyt- luin ensi-istumalta koko blogin aikoinaan läpi, ja ihastuin, samaistuin (lukijamäärästä ei tietoa, mutta ei tää nyt niin tarkkaa ole)

Sinisilmä- livetoverini Liinun valokuva- ja harrasteblogi, vierailemisen arvoinen paikka!

Kirahville kaulahuivi - Kati on minulle vanha nettituttu eräältä ajanjaksolta, eräällä keskustelufoorumilla, joka oli aikoinaan henkireikä pikkulapsiarjessa. Elämää vanhassa kaupassa, arkea, käsitöitä, hyviä kasvisruokaohjeita jajaja... :)

Autiolla saarella kaksi viikkoa- Rozin Tarina päivässä-haasteen tarina tempaisee mukaansa, ja saman nimimerkin takaa löytyvät myös lukupäiväkirja- ja leivontablogi

2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi!

    Oikein mukavalta vaikuttaa sinunkin blogisi!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!