tiistai 4. syyskuuta 2012

Kukka-aatoksia

Pääsiäisenä saamamme tulilatva on herännyt eloon kesäkeittiössä, saatuaan lisäpotkua kesäkukkasten lannoitusvedestä. Nuppuset odottavat aukeamistaan. Sen lisäksi myös kellarissa talvettamani pelargoniat, jotka muistin ottaa päivänvaloon vasta kesäkuulla, kukkivat aivan tohkeissaan. Mutta se on vain mukavaa, sillä kukkapenkeissäni kaikki kukkijat ovat jo lakastuneet. Krassi kukkii iloisesti myös kesäkeittiössä sekä vanhassa sinkkiammeessa marjapensaiden seurassa. 

Nyt olisi otollinen aika käydä perennapenkit läpi, sitähän olen jo kaksi kesää aikoinut. Täytyisi nimittäin hankkia tasaisesti, läpi kesän kukkivia perennoja ja jakaa vanhoja. Toivotaan, että syyskuu on lämmin. Jos vaikka ehtisin jossain välissä. Tai oikeastaan toivon inspiraatiota. Aikahan järjestyy kun vaan alkaa toimia!


4 kommenttia:

 1. Jonkun pitäisi käydä myös täällä etenkin ison kukkapenkin kimppuun. Se vain alkaa olla siinä kunnossa, että ihan oikeasti en tiedä, mistä päästä aloittaisin... Huoh. Mutta tsemppiä omien kukkiesi kanssa. Krassit ovat ihania, harmi että unohdin laittaa moiset tänä vuonna kasvamaan. Nythän ne olisivat parhaimillaan... Ihanan kuvan olet krassista ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, krassi on kyllä yksi miunkin lemppareista ja tuo tuossa kuvassa niin nätisti kurkistaa lehtien lomasta :). Juu, päätin etten ota stressiä noista kukkapenkeistä, odotan inspistä ;)

   Poista
 2. Löysin taannoin krassinsiemenet jotka olin keväällä ostanut. Lojuivat siellä mihin olin ne laittanut. No ensi vuonna tulee uusi kevät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee :), vanhoja siemeniä miullakin oli ja hyvin kasvaa, kuten näkyy!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!