tiistai 25. syyskuuta 2012

SyyshäätPääsimme siis viikonloppuna ihastuttaviin syyshäihin. Sääennusteet povasivat sadesäätä, mutta onneksi ilmojen haltija oli toista mieltä. Morsian oli kuin keijukaisprinsessa, ja sulhanen haltijaprinssi. Ruskan värit koristivat niin luontoa kuin julhapöytiä ja päähenkilöiden kukkakoristeita. Ruoka oli erinomaista, ympäristö viehättävä ja tapasimme paljon sukulaisia. Saimme ikuistettua lapsemme heidän isänäidinpuoleisten pikkuserkkujensa kanssa. Neljätoista lapsukaista ikähaarukalla 8kk-14v samassa kuvassa oli aika haaste!

Juhlapäivän kruunasivat irkkujamit livebändin innoittamana. Miten sitä voi unohtaa sellaisen asian, että tykkää jostain tietystä musiikkityylistä!??! Irkkumusaa on joskus takavuosina Miehen kanssa ihasteltu, ja joissakin pubeissa nuorempana kuunneltu, mutta vuosien tauko välissä. Kuinka hauskaa ja vapauttavaa oli tanssia tuon mukaansatempaavan musiikin tahdissa, eikä askelkuvioita todellakaan tarvinnut miettiä. Lapsetkin innostuivat tanssimaan aivan valtavasti, Nti Esikoinen sanoi, ettei tuollaista musiikkia voi olla tanssimatta! 

Majoituimme juhlapaikan läheisyydessä Ikaalisten kylpylässä. Oli luksusta päästä hotelliaamiaiselle ja vielä sen jälkeen pulikoimaan lämpimiin altaisiin. Oikein oiva irtiotto arkeen siltäkin osin.

Toivon koko sydämestäni onnea, enkeleitä, viisautta ja kärsivällisyyttä tälle tuoreelle avioparille. Jaamme tuoreen rouvan kanssa ihastuksen Heli Pukin tuotantoon, joten tähän sopii paremmin kuin hyvin seuraava runo:


Irti ja kiinni

Vapaus on kantavaa ilmaa siipien alla
näkymätöntä voimaa olla lähellä

Samaan aikaan 
ottaa kiinni ja päästää irti

Matkakumppanit
jakavat tuulen keveyden, painon

Lentävät yhdessä

Hetken

Ikuisuuden
p.s. kuka arvaa hääparin ammatin? :)


p.s.2 jos emme olisi menneet naimisiin sydäntalvella, olisi seuraava vaihtoehto ollut syyshäät4 kommenttia:

 1. Kuulostaa että juhlat olivat oikein onnistuneet! :)

  mie en kyllä ammattia keksinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsohan tarkasti noita kunniakujan muodostavia välineitä :)

   Poista
 2. Irkkumusiikki, kiitos muistutksesta! Minun ammattiarvaukseni: biljardi-opettaja ;)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!