sunnuntai 19. elokuuta 2012

Iltakävelyllä


Meidän kotinurkilla on MTT:n (maa-ja elintarviketalouden tutkimuslaitos) Elonkierto-niminen maatalouden esittelypuisto. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen paikkaan. Kesäaikoina siellä on eläimiä; sikoja, kanoja, lampaita, kyyttöjä, hevosia ja vuohia. Lisäksi myös 4H-yhdistyksen kesäkahvila. 

Eilen kävimme Hra Kuopuksen kanssa iltaretkellä siellä. Ensisijaisena kimmokeena retkellemme toimivat siellä sijaitsevat geokätköt, joista kaksi löysimmekin. Hamppulabyrintti houkutteli piilosille, kypsyvä vilja ja kehäkukat tuoksuivat. Eläimiä en jaksanut jostain syystä nyt kuvata. Alimmassa kuvassa oleva maisema on yksi mieluisimmista minulle tässä nykyisessä kotikunnassani. 


3 kommenttia:

 1. Kuittaan luetuksi monet viimeisimmät kirjoitukset.. ihania kuvia ja tunnelmia ja ajatuksia <3 usein käyn täällä, kommentointi vaan tahtoo jäädä, kun yleensä yksi käsi käytössä vaan..

  Kiva tuo isovanhempien herkku-kirjoitus! rinkeleitä hillolla täytyiskin joskus kokeilla. Mulle tulee vesirinkeleistä aina sie mieleen, tykkäsitkö niistä erityisesti lapsena vai miksköhän..?

  J.Tapio on ollut täälläkin kovasti kuuntelussa kuluneen vuoden aikana ja tykkään tuosta levystä myös tosi paljon! Erityisesti "Sateinen aamu"-kappaletta tuli alkuvuodesta kuunneltua, se oli sellainen voimabiisi <3 (en muista oliko tuolta levyltä kylläkään)

  VastaaPoista
 2. Jostain ihme syystä tämä kommenttisi oli mennyt roskapostiin täällä Bloggerissa, onneksi löysin :)

  Kommentoinkin sulle jo postitse... ja kyllä Sateinen aamu löytyy juurikin tuolta levyltä.

  VastaaPoista
 3. Moi, geokätköt tuntuvat kiinnostavan ja ehkä meidän leikkimielinen geokätkö valokuvakisa kiinnostaa.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!