perjantai 11. helmikuuta 2011

Valmistautumistunnelmia

Huomenna on suuri, odotettu juhlapäivä! Nukuin viime yönä ruhtinaalliset 10 tunnin yöunet, joten nyt olen täynnä tarmoa. Juhlavaatteet odottavat pukupusseissa eteisessä ja korut, kengät, sukkahousut, lahja jne ovat pakattuina kasseissa. Aamulla aikaisin menen meikattavaksi kosmetologiystävälle, joka avasi hiljakkoin ihastuttavan liikkeensä lähikaupunkiin. Sen jälkeen rullat päähän itselleni (luottokampaajani on vapaalla, mutta eiköhän sitä jotenkin saada kutrit ojennukseen...) ja Neiti Esikoiselle nutturaa varten. 

Morsiusneito hieman jännittää tehtäväänsä. Reppana sai välitunnilla oksasta naarmun poskeensa, ja siitä tuli harmia. Lohduttelin, että kyllä se saadaan peitettyä! Hra Kuopus siskonsa rinnalla sulhaspoikana, uusi paita ja kravatti sovitettiin vielä tänään. Niin komeansuloinen poikaseni! Puhumattakaan miehestäni, joka sovitteli uutta paitaansa ja kravattiaan tumman pukunsa kanssa. 

Ennen puolta päivää suuntaamme Turkuun... ja iltapäivällä juhlat alkavat. Kaunista pakkaspäivää on ennustettu, tietänee hyvää liitolle... ainakin mitä oman hääpäivämme säästä voi päätellä :)!! Juhlatunnelmista ehkä sitten kuvamaistiaisia myöhemmin täälläkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!