perjantai 18. helmikuuta 2011

Meillä tänään

Monenlaista puuhaa ja puuhaamattomuutta. Vähän kuumeilua. Talon lämmitystä. Puita on vielä onneksi paljon.  Paljon on myös auringonvaloa. Piristää se vaikka olisi sisälläkin. Kävin kuitenkin myös ulkona siitä nauttimassa. Ladulla. Herneet likoamassa keittoa varten. Viikon päästä alkaa hiihtoloma.

4 kommenttia:

 1. Teillä kukkii ihanasti!

  Itse tehty hernekeitto on mainiota pakkasruokaa.

  Täällä pääkaupunkiseudulla hiihtoloma on nyt alkanut, mutta koska meillä molemmat ovat päiväkoti-ikäisiä, vietämme ihan tavallista arkea ja lomaille myöhemmin.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Tuo amaryllis oli oikea yllättäjä, kun teki uuden kukkavarren neljällä kukalla!

  Me teimme hernekeittoa jättikattilallisen, otetaan osa sitten mukaan Lappiin :), teemme aina niin, ettei tarvitse sitten lomalla kuin lämmitellä valmiita ruokia. Tosin tällä kertaa lähtee appivanhempieni lisäksi myös äitini meidän kanssamme. Hän ei ole hiihtäjä/laskettelija, joten luultavasti mielellään häärää keittiössä :)

  Mukavaa lauantaita Sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmakuvia, kuumeesta ja pakkasista huolimatta! Onneksi valoa riittää ja onpas upea Amaryllis! Ostin eilen 3 kimppua tulppaaneja omaksi iloksi ja ihastelen niitä vähän väliä ;)

  VastaaPoista
 4. Hei Susa, juu tuo Amaryllis on ihana! Kuume meni yhtä nopeasti kuin tulikin, neiti täällä eilen aamulla kuumeili. Tänään jo pulkkamäessä :)

  Minullakin jo kolmas tulppaanikimppu maljakossa!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!