sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Talven touhuja

Täydensin eilen lintujen ruokinta-astiat. Kuinkahan monta kiloa onkaan jo siemeniä tänä talvena kulunut? Tätä miettiessäni tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että tämä talvi on aika pitkä kun lumi ja pakkanen saapuivat jo pitkälti ennen joulua. Mutta ei se minua haittaa, ajatus oli vain ohimenevä. Tänä talvena olen jotenkin pitänyt talvesta entistä enemmän. Seuraavaksi lähdimmekin lasten kanssa pulkkamäkeen! 

Olimme ainoat laskijat kunnan hyvässä mäessä, joten saatiin mennä miten päin vaan :)! Yksi perinteinen ahkiomallinen pulkka ja kaksi pyöröliukuria yhdistettiin pulkan narulla milloin minkäkinlaiseksi yhdistelmäajoneuvoksi. Naurua riitti, minä putosin joka kerta kyydistä, ja sekös oli lapsista hauskaa! Nauroimme   katketaksemme. Puolitoistatuntia vierähti nopeasti ja kerrankin kotiinlähtö ei aiheuttanut meteliä eli ajoitus täydellinen. Isälle lähetettiin kännykällä kuva mäestä iltavuoroon. (Kännykkäkameran toimivuutta testailin enemmänkin, kaikki kuvat sillä otettuja.)

Mäenlaskun jälkeen illalla lapset menivät reilusti ennen minua saunaan lumiämpäreiden ja jääpuikkojen kanssa. Rakas ystäväni kertoi, että heidän lapsensa viihtyvät hyvin saunassa tällä keinolla, ja niinpä otin kokeiluun. Hyvin toimii, kiitos vinkistä J! Kas kun ei ole aiemmin tullut mieleeni!

Tänään hiihtelin Hra Kuopuksen kanssa neljän kilometrin lenkin pururadalla. Hänestä saan vielä hyvä kirittäjän kuntoiluharrastukseeni. Sää oli hurmaava, aurinkoinen pikkupakkanen. Päivän pidentymisen huomaa jo hyvin. Lähdimme ladulle vasta vähän vaille neljä ja näimme auringonkin :). Kokonaisuudessaan mukava viikonloppu, jonka voimin on hyvä aloittaa työviikko... joka on vain kolmepäiväinen! Pidän pari viikkoa sitten tehdystä perjantaista säästyneen vapaan tulevana torstaina. Alkava viikko onkin sitten häihin valmistautumista tavalla ja toisella. On niin ihanaa, kun on pitkästä aikaa juhlat tulossa. Kaiken tekee tavallista ihanammaksi, kun kyseessä on tärkeän, läheisen ihmisen ja hänen rakkaansa juhlat! Häähumu on tarttunut minuun kunnolla, hömpötän korujen yms kanssa täysillä!

Kaunista alkavaa viikkoa kaikille!!


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä ulkoilukuvia. :) Ja häähömpötys on kyllä kivaa. Harmi, että meillä taitavat kaikki potentiaaliset naimisiinmenijät olla suvusta hetkeksi lopussa. ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä vielä miun toinen sisko "naittamatta" ja joitakin serkkuja molempien puolelta :)

    Ihmeen hyviä kuvia tuli kännykkäkameralla, en ole sitä juurikaan käyttänyt ennakkoasenteeni takia.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!